Citröenforhandler - nye & brugte biler fra Citröen

NY Citroën Berlingo Van

International Van of the Year 2019

Citroën har været håndværkernes partner igennem mere end et helt århundrede. Den NY Citroën Berlingo Van er tredje generation af den ikoniske varebil, som siden lanceringen i 1996 er blevet produceret i mere 1,5 millioner eksemplarer verden over.

Med den nye generation tager Citroën hul på et nyt kapitel indenfor funktionelle varebiler og fortsætter det partnerskab der er opbygget gennem mange år til trofaste erhvervskunder over hele Danmark. Dette understreges med kåringen som ”International Van of the Year 2019” og den fornemme hæder viser hvor langt den nye Citroën Berlingo Van er kommet.

Effektivt arbejde i alle situationer

Citroën Berlingo Van er mere end nogensinde den ideelle løsning i sin egen klasse, hvor kabine og varerum udgør en integreret helhed. Med mange nye skræddersyet optioner giver Citroën dig muligheden for at sammensætte den mest komfortable arbejdsplads. Med nye udstyrsvarianter som ”Proffline” samt ”Proffline+” går du ikke ned på udstyr. Kontakt vores varebilsspecialister i enten Vejen, Rødding eller Gram og får et tilbud på din drømme-varebil. Der kan læses mere om de mange muligheder her hvor også priser og udstyrsvarianter fremgår.