Kontaktoplysninger

Vi står altid klar til at hjælpe

Skal du have helt ny bil, eller er du interesseret i en af vores mange services, så er du velkommen til at kontakte os. Vi har åbent i salgsafdelingerne alle ugens 7 dage og på værkstederne i alle hverdagene. Uanset om det gælder køb, salg, reparation eller noget helt fjerde, står vores dygtige medarbejdere klar til at hjælpe.

Åbningstider

Hos Jepsen Biler holder vi åbent alle ugens 7 dage i salgsafdelingerne, og alle hverdage på værkstederne for at imødekomme kundernes ønsker om altid at være tilstede, hvad end det gælder køb af en ny og brugt bil eller service og reparation.   

Salgsafdeling

Mandag - fredag: 8:30 - 17:30
Lørdag: 9:30 - 12:00

Søndag: 13:00 - 16:00

Værksted og reservedele

Mandag - tirsdag: 7:30 - 16:30
Onsdag - torsdag: 7:30 - 16:00
Fredag: 7:30- 14:30
Lørdag - søndag: Lukket

Autoriseret Peugeot og Citroën forhandler

Jepsen Biler er stolte af at være autoriseret forhandler og serviceværksted for Peugeot og Citroën. Vores erfarne salgsteam og kompetente, certificerede værkstedsteknikere arbejder hårdt for at sikre, at du altid modtager den bedste service.

Kvalificeret rådgivning er nøglen

Vi værdsætter dialogen med vores kunder og opfordrer til åbne dialoger. Vores veluddannede personale er altid klar til at tage en uformel snak, hvis du overvejer en af vores mange services. Du kan også bruge kontaktformularen her på siden til at anmode om yderligere kontakt, hvis du har behov for at drøfte dine behov mere detaljeret.

Alle medarbejdere hos Jepsen Biler er velkvalificerede til at rådgive dig, og hvis du har specifikke spørgsmål eller ønsker, kan du med fordel booke et møde i en af vores afdelinger i Vejen eller Rødding. Her kan du også udforske vores omfattende udvalg af Peugeot- og Citroën-person- og varebiler samt vores brede sortiment af nyere brugte biler.

 

Jepsen Biler
- Vejen

Fulglesangsallé 12
6600 Vejen

7536 3531 hgj@jepsenbiler.dk

Find vej

Jepsen Biler
- Rødding

Skodborgvej 5
6630 Rødding

7484 7248 fj@jepsenbiler.dk

Find vej

Skal vi kontakte dig?

Har du spørgsmål eller en forespørgsel, så udfyld kontaktformularen nedenfor så kontakter vi dig hurtigst muligt.