Citröenforhandler - nye & brugte biler fra Citröen

Kontaktoplysninger

Vi står altid klar til at hjælpe

Skal du have helt ny bil, eller er du interesseret i en af vores mange services, så er du velkommen til at kontakte os. Vi har åbent i salgsafdelingerne alle ugens 7 dage og på værkstederne i alle hverdagene. Uanset om det gælder køb, salg, reparation eller noget helt fjerde, står vores dygtige medarbejdere klar til at hjælpe.

Åbningstider

Hos Jepsen Biler holder vi åbent alle ugens 7 dage i salgsafdelingerne, og alle hverdage på værkstederne for at imødekomme kundernes ønsker om altid at være tilstede, hvad end det gælder køb af en ny og brugt bil eller service og reparation.  

Salgsafdeling

Mandag - fredag: 8:30 - 17:30
Lørdag: (Lukket Gram) 9:30 - 12:00
Søndag: 13:00 - 16:00

Værksted og reservedele

Mandag - tirsdag: 7:30 - 16:30
Onsdag - torsdag: 7:30 - 16:00
Fredag: 7:30- 14:30
Lørdag - søndag: Lukket

Autoriserede værksteder

Hos Jepsen Biler har vi, siden 1981 været autoriserede af Citroën. Det betyder, at vores mekanikere har speciale i Citroëns biler, og at de altid anvender originale Citroën-dele. Desuden er vores værksted i Gram autoriseret Euromaster partner. Her er du også garanteret en professionel og imødekommende service.

Få kvalificeret rådgivning

Vi er ikke bange for at snakke med vores kunder - tvært imod. Vores veluddannede salgspersonale tager hellere end gerne en uformel snak, hvis du går og overvejer en af vores mange services. Desuden kan du, via skemaet her på siden, bede om at blive kontaktet, hvis du har brug for at snakke med os yderligere.

Hos Jepsen Biler er alle vores medarbejdere godt rustet til at tage en snak med dig, og har du noget bestemt på hjerte, kan du med fordel booke et møde i en af vores tre afdelinger i Vejen, Rødding og Gram. Her kan du også se vores store sortiment af person- og varebiler. Vi har hele udvalget af nye Citroën person- og varebiler samt et stort udvalg af brugte biler.

Jepsen Biler
- Citroën Vejen

Fuglesangsallé 12
6600 Vejen

75 36 35 31 hgj@jepsenbiler.dk

Find vej

Jepsen Biler
- Citroën Rødding

Skodborgvej 5
6630 Rødding

74 84 72 48 fj@jepsenbiler.dk

Find vej

Jepsen Biler
- Citroën Gram

Østervej 50
6510 Gram

74 82 19 00 as@jepsenbiler.dk

Find vej

Skal vi kontakte dig?

Har du spørgsmål eller en forespørgsel, så udfyld kontaktformularen nedenfor så kontakter vi dig hurtigst muligt.