Citroën - få mere bil for pengene

Nye Citroën biler

Jepsen Biler er din autoriserede forhandler af nye Citroën person- og varebiler. Vores bilforretning, grundlagt i 1956, har siden 1981 været stolt autoriseret Citroën forhandler. Hos os er nøgleordene kvalitet, design og kørekomfort, og derfor vil du med sikkerhed ikke fortryde dit køb af en Citroën hos os.

Find din næste nye Citroën i Vejen og Rødding

Forberedelse er afgørende, når bilen skal udskiftes. Her spiller funktionalitet, budget og design en vigtig rolle. Hos os får du en ny bil, som har en høj komfort og kørekvalitet. Citroën er et fransk bilmærke med en stolt arv og et fremtrædende engagement i bæredygtighed.

I vores afdelinger i Vejen og Rødding, kan du se vores sortiment af Citroën personbiler og varebiler, hvor vores kompetente personale rådgiver dig i, hvilken bil der dækker dit behov. Vi tilbyder dig både muligheden for at købe din Citroën kontant, få den finansieret gennem os eller benytte dig af privatleasing eller erhvervsleasing.

Det populære sortiment fra Citroën rummer alt Citroën C3 med høj komfort og god økonomi til den rummelige og elegante C5 X.

Byg din nye Citroën

Via linksene her på siden kan du skræddersy din næste bil. Har du spørgsmål til vores udvalg fra Citroën, eller ønsker du at høre mere om vores tilbud og services? Tøv ikke med at kontakte os på telefon 44 22 11 33 eller via e-mail på info@jepsenbiler.dk.

Du er altid velkommen i vores showrooms, hvor du kan opleve og prøvekøre bilerne. Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde din drømmebil.