Vi hjælper dig med finansieringen

Finansiering af din nye brugte bil

Hvis du har brug for at få finansieret dit bilkøb, kan vi i langt de fleste tilfælde, tilbyde et mere fordelagtigt tilbud end banken. Hos Jepsen Biler hjælper vi dig med at finansiere bilen, og tilbyder altid de laveste renter. Vi samarbejder kun med de bedste finansieringsselskaber, som har speciale i finansiering og leasing af biler, hvilket betyder, at du altid kan forvente de skarpeste finansieringstilbud fra os.

Altid kompetent rådgivning

Her hos Jepsen Biler har vi mere end 68 års erfaring på bilmarkedet og vi samarbejder kun med de bedste i branchen. Dette gælder også finansieringsselskaber, så vi kan hjælpe dig med finansieringen af din nye brugte bil. Vores salgsrådgivere er eksperter i at rådgive dig, til at træffe de bedste beslutninger. 

Vi klarer papirarbejdet

For os betyder det meget, at handlen forløber bedst muligt og mest bekvemt for dig som kunde. Derfor klarer vi papirarbejdet, så du ikke selv skal tænke på det. Hvis du vælger et af vores finansieringstilbud, sørger vi også for at indfri eventuel restgæld i byttebilen. Meget ”papirarbejde” foregår i dag elektronisk og vi kan tilbyde at sende dokumenter mv. til din digitalepostkasse, hvilket gør selve handlen meget nemmere.

Hvad indebærer en finansiering?

Når du skal have finansieret en bil gennem os, så foregår det ved, at du optager et lån, som gør det muligt at afdrage månedligt på dine samlede omkostninger. Vi hjælper dig med at finde ud af, hvor store dine samlede omkostninger er, og hvor meget du skal afdrage hver måned. Hvis du er i tvivl, om finansiering er noget for dig, er du velkommen til at kontakte os på telefon: 44 22 11 33 og e-mail: info@jepsenbiler.dk, eller komme forbi en af vores afdelinger i Vejen og Rødding.