Fast Track Days

15.08.2023

Drømmer du om at cruise rundt i en splinterny bil uden at vente i evigheder? Så er Citroën Fast Track Days det ultimative event for dig! Vi tilbyder dig en enestående mulighed for at sikre dig din drømmebil til en utrolig skarp pris og med lynhurtig levering. Vores imponerende udvalg af biler står klar til at imødekomme dine ønsker og behov.

Blandt vores udvalg finder du den populære SUV C3 Aircross, der ikke blot leverer masser af plads og fleksibilitet, men også et dynamisk design, der passer perfekt til både familieliv og aktiv fritid. Uanset om du skal på eventyr med familien eller ud på de åbne veje i weekenden, er SUV C3 Aircross klar til at følge dig med stil.

Glæd dig til at deltage i vores Åbent Hus arrangement hos Jepsen Biler. Vi står klar til at byde dig velkommen i vores showrooms i Vejen og Rødding i løbet af weekenden den 19. og 20. august. Begge dage holder vi åbent fra kl. 11 - 16, så du har rig mulighed for at udforske vores fantastiske udvalg og sikre dig en fremragende handel. Vores Gram afdeling holder lukket. 

Tøv ikke med at deltage i Citroën Fast Track Days og få en frisk start bag rattet af din nye bil. Vores dedikerede team venter på dig med ekspertise og entusiasme, klar til at give dig den bedste rådgivning og service. Gør din biloplevelse til noget særligt med Jepsen Biler!

Se alle Fast Track modeller her