Jepsen Biler er Citroën Elite-Forhandler 2021

22.02.2021

Endnu engang blandt Danmarks bedst

Citroën har netop kåret årets Elite-Forhandlere 2021. Ud af landets 48 Citroën forhandlere er 16 blevet tildelt den eftertragtede Elite-Forhandler certificeringen. Jepsen Biler er for andet år i træk blevet kåret som Elite-Forhandler og kan derfor endnu engang bryste sig af at være blandt Danmarks bedste forhandlere.

Hvad er en Citroën Elite Forhandler

Citroën Elite-Forhandler certificeringen er en unik blåstempling, som kun gives til de allerbedste og mest progressive forhandlere. En Elite-Forhandler giver en ekstraordinær kundeoplevelse og udmærker sig ved særlig høj kundetilfredshed, tryghed i handlen, og fremragende kvalitet på værkstedet. Samtidig er certificeringsprogrammet et værktøj, der skal hjælpe den dygtige forhandler til yderligere at styrke sin forretning.

Koncept og kriterier

Kravet for at kvalificere sig til Elite-Forhandler programmet bygger på omfattende kvalitetsmålinger foretaget af importøren Interdan, der definerer adgangskravet for at komme med i Elite Forhandler Hitlisten. Der måles på en lang rækker KPI’er, for både salg og eftermarked, der skal danne baggrund for vurderingen af forhandleren, som en forhandler der agerer som en Citroën Elite-Forhandler, og dermed er særligt anbefalelsesværdig over for vores kunder.

Jepsen Biler har i mere end 40 år beskæftiget sig med salg og service af Citroën, og selvom erfaringen med det Franske brand tæller mere end fire årtier, betyder denne udmærkelse noget særligt. Hans-Gunna Jepsen, indehaver og daglig leder i Vejen, udtaler følgende: ”Vi er meget stolte og beæret over for andet år i træk at være udnævnt som årets Citroën Elite-Forhandler, specielt i en tid som er præget af en pandemi og nedlukninger i samfundet, betyder denne udmærkelse noget særligt.”  

Hans-Gunna tilføjer: ”Selvom vi for andet år i træk er blandt landets bedste forhandlere, går vi meget ydmygt til opgaven. For os gælder det om hvér eneste dag, at levere den bedste service til vores kunder. Det er kun muligt med et stærkt team, som Jepsen Biler har i alle tre afdelinger, hvor alle medarbejdere har et konstant fokus på den enkelte kunde.”

Jepsen Biler har under hele COVID-19 situationen været i stand til at holde samtlige medarbejdere i arbejde. ”Det er naturligvis takket være de mange trofaste kunder der støtter op omkring vores virksomhed, og til dem skylder vi en stor tak!” afslutter den stolte indehaver.  

40-års jubilæum

Senere på året kan den familieejede virksomhed fejre 40 års jubilæum med Citroën, som siden 1981 har været autoriseret Citroën forhandler. Virksomheden blev grundlagt i 1956, og ejes og drives i dag af de tre brødre Ole, Finn og Hans-Gunna Jepsen mens Allan Sølbek-Severin, der er dagligleder i Gram afdelingen, også er blevet medindehaver.

Der er sket store forandringer siden grundlæggelsen, og selvom Jepsen Bilers afdelinger ikke ligger placeret i Danmarks største byer, viser det sig at kunderne gerne vil køre langt for den gode service. Jepsen har kunder der kommer fra nær og fjern, og servicerer derfor et stort opland fra både Esbjerg, Kolding og Haderslev.

Selvom mange søger mod de store byer, tror vi på vores eksistensberettigelse. Gennem gode kunderelationer og et højt serviceniveau både før, under og efter handlen ser vi frem til at servicere vores kunder i mange år endnu.”

Citroën Elite Forhandler-opgørelsen er foretaget på baggrund af resultater for hele 2020 samt indeværende år til dato.