Citröenforhandler - nye & brugte biler fra Citröen

Om Jepsen Biler

Mere end 40 år med Citroën

Jepsen biler blev grundlagt i 1956 af Hans Christian Jepsen i Rødding. Dengang var mekanikerværkstedet en ombygget smedje, men siden har udviklingen taget fart, og i dag består Jepsen Biler af tre moderne og højteknologiske værksteder i både Rødding, Vejen og Gram. Virksomheden har altid været familieejet, og det har smittet af på vores service, hvor det navnligt har været gode kunderelationer og et højt serviceniveau, som har vægtet tungt hos os.

Mere end 40 år med Citroën

Der er sket meget siden grundlæggelsen i 1956, og i 1981 gik Jepsen Biler fra at være et helt almindeligt autoværksted til at være autoriseret Citroën forhandler. Den store udvikling har resulteret i flere udvidelser, og har medført, at vi i dag er en af områdets førende bilforhandlere med distriktets højeste markedsandel.

Vi klarer det hele for dig

Hvis du vælger at købe din bil hos os, kan vi hjælpe dig med en fordelagtig aftale. Vi kan tilbyde dig en samlet løsning til en konkurrencedygtig pris, der ikke alene indeholder et bilkøb, men en god samlet pris på alle de andre services, som også får din køreglæde helt i top: finansiering, serviceaftale og forsikring. Med hele pakken kan du trygt nyde din nye bil, uden at skulle tænke på andet end at have to hænder på rattet.

Kontakt os

Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan vores professionelle personale kan hjælpe dig, er du velkomme til at kontakte os på telefon: 44 22 11 33 eller e-mail: info@jepsenbiler.dk. Vi er desuden medlem af brancheorganisationen AutoBranchen Danmark, som er en organisation for autoriserede automobilforhandlere, så vi kan sikre den bedste handel for begge parter.

Jepsen Biler
- Citroën Vejen

Fuglesangsallé 12
6600 Vejen

75 36 35 31 hgj@jepsenbiler.dk

Find vej

Jepsen Biler
- Citroën Rødding

Skodborgvej 5
6630 Rødding

74 84 72 48 fj@jepsenbiler.dk

Find vej

Jepsen Biler
- Citroën Gram

Østervej 50
6510 Gram

74 82 19 00 as@jepsenbiler.dk

Find vej

Skal vi kontakte dig?

Har du spørgsmål eller en forespørgsel, så udfyld kontaktformularen nedenfor så kontakter vi dig hurtigst muligt.