Book tid til sommerhjul

21.03.2023

Morgenerne bliver lysere og frostgraderne forsvinder så småt. Med andre ord: foråret er på vej. Det betyder, at det nu er tid til at gøre din bil forårsklar og skifte til sommerhjul, så du og familien fortsat kan køre trygt afsted på vejene.

Hvis du lader en af vores teknikere skifte dine hjul, er du sikker på at hjulboltene bliver spændt korrekt, at du kører med det rigtige dæktryk og at både dæk og fælge bliver inspiceret, så eventuelt slid, fejl og mangler ikke bliver overset. 

Book tid allerede nu og undgå ventetid

For at opnå det mest optimale vejgreb og den højeste sikkerhed, er det essentielt, at du kører på dæk, der er beregnet til årstiden.

Når udetemperaturen overstiger 7°C, er det tid til at finde sommerdækkene frem.3 gode grunde til at skifte til sommerdæk nu:

  1. Gummiblanding og mønster er udviklet til temperaturer over +7˚C. Resultatet er bedre vejgreb og kortere bremselængde i forhold til vinterdæk.

  2. Sommerdæk har lavere rullemodstand end vinterdæk, så slitagen mindskes og holdbarheden øges. Ovenikøbet bruger din bil mindre brændstof, så du kan spare penge.

  3. Sommerdæk støjer mindre end vinterdæk.

Trænger bilen til nye sommerdæk, eller ønsker du at montere smarte alufælge, så kig forbi butikken. Vi er i forårshumør og giver gode rabatter på alle dæk ved køb af 4 stk.

KØB sommerdæk – FÅ ET GAVEKORT TIL BRÆNDSTOF!

Benyt lejligheden til at købe nye sommerdæk eller helårsdæk fra Michelin i foråret - og få penge tilbage i form af et gavekort til brændstof! Kampagnen gælder ved køb af et komplet sæt nye sommerdæk eller helårsdæk (4 dæk) fra Michelin i perioden 6. marts til 21. april 2023. Kampagnen gælder både personvognsdæk og varevognsdæk.

Gavekortet kan bruges hos Circle K til tankning, oplade eller køb i butikken.

Det er størrelsen på dine nye dæk, der bestemmer gavekortets værdi.

Dækstørrelse

Gavekortets værdi

15” 100 kroner
16” 200 kroner
17” 300 kroner
18” 500 kroner
19” og større 800 kroner