Vi holder fortsat åbent

23.03.2020

Corona-virussen har afstedkommet dramatiske forandringer på sin vej igennem verden, og vi lever i en – på alle måder – anderledes tid i Danmark lige nu.

Hos Jepsen Biler tager vi naturligvis den nuværende situation omkring Corona-virus meget alvorligt. Vi har derfor foretaget en række tiltag og forholdsregler i vores afdelinger, så du fortsat trygt kan besøge os. 

Vi holder åbent i salgsafdelingerne og på værkstederne som vi plejer - og du er som altid meget velkommen. Men vi holder lidt mere afstand til hinanden og håndtrykket er erstattet af et smil. 😊

Vi har iværksat initiativer over for vores medarbejdere efter Sundhedsstyrelsens anbefalinger, og vi har øget rengøringen i vores afdelinger så du stadig sikkert og trygt kan ligge vejen forbi. 👍

Efter reparation og service af din bil afspritter vi rat, gearknop, dørhåndtag mv. for at undgå evt. smitte. Vores mekanikere anvender desuden handsker i forbindelse med arbejdet på din bil.

Dette gør vi alt sammen for at passe på hinanden! 🙏🏻

Har du spørgsmål omkring vores foranstaltninger eller andet, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 44221133 eller mail: info@jepsenbiler.dk.

 

⚠️Vi holder denne side opdateret og følger situationen tæt og efterlever naturligvis myndighedernes anbefalinger ift. rengøring, hygiejne og sikker afstand blandt vores besøgende.