Citröenforhandler - nye & brugte biler fra Citröen

Citroën Autoværksted i Vejen, Rødding og Gram

Åbent alle hverdage

Værksted og reservedele

Mandag - tirsdag 07.30 - 16.30
Onsdag - torsdag: 07.30 - 16.00
Fredag 07.30 - 14.30
Lørdag - søndag Lukket

Se kontaktoplysninger her

Reparation af bil på autoriseret Citroën autoværksted

Trænger din bil til service eller reparation? Hos Jepsen Biler har vi certificerede Citroën teknikere der meget engagerede i deres arbejde.

Alle biler bliver omhyggelig kvalitetskontrolleret efter reparationen. Dette sikrer den høj kvalitet, som vi er kendt for. Til Citroën biler ældre end 5 år tilbyder vi Citroën Basisservice, som indbefatter en fast lav servicepris.

Basisservicen består blandt andet olie og oliefilter skift samt udlæsning af elektroniske fejlkoder med diagnosetester.

Autoværksted med stort udbud af services

Vores værksteder tilbyder et stort udvalg af services, såsom:

  • Service samt mekaniske og elektroniske reparationer
  • Tandremsskifte
  • Skadescenter med nyeste opretterudstyr
  • Montering af ekstraudstyr
  • Undervognsbehandling
  • Kvalitetsdæk herunder dæk fra Michelin
  • Dækhotel: opbevaring af sommer/vinterdæk
  • Kosmetisk klargøring af din bil – især aktuelt efter en hård vinter
  • Serviceaftaler

Ingen opgave er for stor eller lille for os. Hvis du har en opgave er du altid velkommen, så skal vi gøre vort yderste for at leve op til dine krav.

 

Værkstedsbooking

Skift sommer/vinterhjul

Dine informationer:

Tre autoværksteder i Sydjylland

Vores autoværksteder er placeret i Vejen, Rødding og Gram. De autoriserede Citroën-værksteder ligger i henholdsvis Vejen og Rødding. Værkstedet i Gram er EuroMaster partner, hvor vi blandt andet tilbyder markedets bedste priser på dæk. Har du spørgsmål så ring på telefon 44 22 11 33, eller send os en E-mail til info@jepsenbiler.dk.

 

Dækskifte

Hos Jepsen Biler tilbyder vi dækskifte til konkurrencedygtige priser. Vores erfarne mekanikere sørger for, at dine dæk altid er i topform, om det er sommerdæk, vinterdæk eller helårsdæk. Vores værksted i Gram er EuroMaster partner, som er specialister i dækrådgivning, som sikrer dig det bedste dækvalg og service. Udover dækskifte tilbyder vi også dækopbevaring, også kaldet dækhotel, så du ikke behøver have din sommer- eller vinterhjul stående derhjemme og fylde.

 

Syn af din Citroën på vores værksted i Vejen, Rødding og Gram

Vi tilbyder gratissynscheck når din bil bliver indkaldt til syn. Det sker første gang 4 år efter 1. registreringsdato, og herefter hvert 2. år. Når vi har udført det gratis synscheck af din bil, ved du præcist hvad det kræver at få bilen synet. Det kan vi give dig et godt tilbud på, ligesom vi også hjælper med at køre din bil til syn. Vores erfarne teknikere sørger for, at din bil altid lever op til de gældende krav og forskrifter, så du kan føle dig tryg på vejen. Kontakt os i dag for at bestille tid til synscheck og syn.

 

Professionel undervognsbehandling hos Jepsen Biler

Hos Jepsen Biler kan du få undervognsbehandlet din bil på vores tre værksteder. Ved at få din bil behandlet regelmæssigt, forlænger du bilens levetid og sikrer optimal kørekomfort. Undervognsbehandlingen består af en grundig rengøring og behandling af bilens undervogn, som hjælper med at beskytte den mod rust og slid. Kontakt os i dag for at bestille tid til undervognsbehandling og se priser nedenfor i tabellen.

 

Prisklasse Pris inkl. moms Eksempler på biler
A: Lille bil kr 3.990 Cit. C1, VW Up mv.
B: Mellem bil kr 4.590 Cit. C3, DS3, C4, DS4, VW Golf mv.
C: Stor Bil kr 5.490 Cit. C5, C5 Aircross, Grand C4 Spacetour, VW Passat mv.