Peugeot og Citroën i Vejen og Rødding

Åbent alle hverdage

Værksted og reservedele

Mandag - tirsdag 07.30 - 16.30
Onsdag - torsdag: 07.30 - 16.00
Fredag 07.30 - 14.30
Lørdag - søndag Lukket

Se kontaktoplysninger her

Reparation og service af bil på vores autoriserede Peugeot og Citroën autoværksteder

Har din bil behov for service eller reparation? Hos Jepsen Biler har vi dedikerede og certificerede Peugeot- og Citroën-teknikere, der er meget engagerede i deres arbejde.

Efter enhver reparation gennemgår bilen en omhyggelig kvalitetskontrol for at sikre den høje kvalitet, som vi er kendt for.

Til Peugeot og Citroën biler, der er ældre end 5 år, tilbyder vi Basisservice, som inkluderer en fast lav servicepris. Basisservicen omfatter blandt andet skift af olie og oliefilter samt udlæsning af elektroniske fejlkoder med diagnosetester.

Autoriseret autoværksted med stort udbud af services

Vores værksteder tilbyder et stort udvalg af services, såsom:

  • Service samt mekaniske og elektroniske reparationer
  • Tandremsskifte
  • Skadescenter med nyeste opretterudstyr
  • Montering af ekstraudstyr
  • Undervognsbehandling
  • Kvalitetsdæk, herunder dæk fra Michelin
  • Dækhotel med opbevaring af sommer/vinterdæk
  • Kosmetisk klargøring af din bil – især aktuelt efter en hård vinter
  • Serviceaftaler

Ingen opgave er for stor eller lille for os. Besøg vores værksteder, hvor vi forpligter os til at gøre vores absolut bedste for at imødekomme dine behov.

 

 

Værkstedsbooking

Skift sommer/vinterhjul

Dine informationer:

Autoriseret Peugeot og Citroën autoværksteder i Sydjylland

Vores autoriserede Peugeot og Citroën autoværksteder er placeret i henholdsvis Vejen og Rødding. Har du spørgsmål så ring på telefon 44 22 11 33, eller send os en mail på info@jepsenbiler.dk.

Dækskifte

Hos Jepsen Biler tilbyder vi dækskifte til konkurrencedygtige priser. Vores erfarne mekanikere sørger for, at dine dæk altid er i topform, om det er sommerdæk, vinterdæk eller helårsdæk. Vores værksteder i Vejen og Rødding er specialister i dækrådgivning, som sikrer dig det bedste dækvalg og service. Udover dækskifte tilbyder vi også dækopbevaring, også kaldet dækhotel, så du ikke behøver have din sommer- eller vinterhjul stående derhjemme og fylde.

 

Syn af din Peugeot og Citroën på vores værksteder i Vejen og Rødding

Vi tilbyder et gratis synscheck, når din bil bliver indkaldt til syn – første gang 4 år efter første registreringsdato og derefter hvert 2. år. Efter vores gratis synscheck vil du have klare retningslinjer for, hvad der kræves for at få din bil synet, og vi kan give dig et konkurrencedygtigt tilbud. Vi står også til rådighed for at hjælpe med at arrangere synet og sørger for, at din bil overholder alle gældende krav og forskrifter. Med vores erfarne teknikere kan du være sikker på, at din bil er i trygge hænder. Kontakt os i dag for at bestille tid til synscheck og syn.

Professionel undervognsbehandling hos Jepsen Biler

På vores værksteder tilbyder vi en grundig og professionel undervognsbehandling, der ikke kun forlænger din bils levetid, men også sikrer optimal kørekomfort. Behandlingen inkluderer en grundig rengøring og beskyttelse af bilens undervogn, hvilket effektivt hindrer rust og slid. Kontakt os i dag for at bestille tid til undervognsbehandling, og se priserne i tabellen nedenfor. 

Prisklasse Pris inkl. moms Eksempler på biler
A: Lille bil kr 3.990 C1, 108, VW Up mv.
B: Mellem bil kr 4.590 C3, 208, DS3, C4, DS4, VW Golf mv.
C: Stor Bil kr 5.490 C5 X, C5 Aircross, 5008, VW Passat mv.