40 års jubilæum

23.09.2021

Vi kan i år fejre 40-års jubilæum med Citroën, men historien går endnu længere tilbage, da virksomheden blev grundlagt i 1956. Der er sket store forandringer siden grundlæggelsen, og selvom Jepsen Bilers afdelinger ikke ligger placeret i Danmarks største byer, viser det sig at kunderne gerne vil køre langt for den gode service. ”Vi har kunder der kommer fra nær og fjern, og vi servicerer et stort opland fra både Esbjerg, Kolding og Haderslev. Selvom mange søger mod de større byer, tror vi på vores eksistensberettigelse. Gennem gode kunderelationer og et højt serviceniveau både før, under, og efter handlen ser vi frem til at servicere vores kunder i mange år endnu.”

Jepsen Biler er en familieejet virksomhed der blev etableret i 1956 af Hans Christian Jepsen, der dengang drev et beskedent mekanikerværksted i Rødding, men da lokalerne blev for små flyttede han i 1966 lokation til Langetved, hvor Jepsen Biler stadig har en afdeling. I 1981 gik Jepsen Biler fra at være et helt almindeligt autoværksted, til at være autoriseret Citroën forhandler, og siden da har udviklingen taget fart. I 1983 kom to af de nuværende ejere med i virksomheden (Hans-Gunna Jepsen og Finn Jepsen), hvilket resulterede i en endnu en udvidelse i Vejen i 1985. Den tredje bror Ole Jepsen startede som værkstedschef i 1994 i Vejen afdelingen, og blev i 2009 medejer af Jepsen Biler. Samme år bliver den tredje afdeling i Gram etableret, hvor Allan Sølbek-Severin bliver daglige leder og i 2016 køber sig med i Jepsen Biler, og er i dag den fjerde ejer af virksomheden.

De store udvidelser har i dag resulteret i, at vi er en af områdets førende bilforhandlere, med distriktets højeste markedsandel. Hvilket også blev anerkendt i 2015 hvor Jepsen biler blev kåret til årets Citroën-forhandler, som også viser at den klare strategi om at specialisere sig inden for ét bilmærke har båret frugt. Siden hen i 2020 og 2021 har vi modtaget Elite-Forhandler certificeringen, der kun bliver uddelt til 13 ud af de 45 Citroën forhandlere rundt om i landet. ”Vi ser dette som et kæmpe skulderklap, og giver os kun mere blod på tanden til at opretholde den gode kunderelation og service”

Åbent Hus: lancering af NY C3 Aircross

For 40 år siden da Jepsen Biler blev autoriseret Citroën forhandler, var det et helt andet modelprogram end det man kender i dag. Biler som Citroën Visa II og 2CV var i højsædet, og nogle af de mest populære biler på markedet. Der er sket meget i bilbranchen de seneste 40 år, og Citroën lancerede i år deres første elbil (Ë-C4) som viser at mærket er omstillingsparate og følger med i udviklingen, ligesom vi hos Jepsen Biler stadig gør. "Vi glæder os til at opretholde de mange gode kunderelationer samt skabe en masse nye i fremtiden." Vores 40-års jubilæum fejres i forbindelse med lanceringen af den nye Citroën C3 Aircross, til Åbent Hus hele ugen i uge 38

Vi holder Åbent Hus lørdag og søndag d. 25.-26. september fra 11.00 - 16.00 i Vejen, Rødding og Gram.

Se den nye C3 Aircross her

Se de øvrige kampagne modeller her