Citröenforhandler - nye & brugte biler fra Citröen

Få en fordelagtig privatleasingsaftale

Citroën privatleasing

Privatleasing hos Jepsen Biler er for dig, der foretrækker en simpel og håndgribelig leasingaftale. Den faste betalingsordning gælder i den periode, du har bilen til rådighed. Når aftalen når sin ende, og du er klar til at prøve en ny bil eller får et nyt behov, afleverer du bare bilen til os og leaser en ny.  På den måde undgår du bekymringer, om din første leasingbil nu også passer ind i din livssituation fremadrettet.

Privatleasing af din næste bil foregår direkte via Citroën, hvor du kan bygge din leasingbil.

Fordele ved privatleasing af bil

Fordelene ved privatleasing er mange. Du slipper for at hæfte for et eventuelt lån eller at skulle finansiere køretøjet selv. Når en leasingaftale starter, følger der automatisk en service- og reparationsaftale med i aftalen, hvorfor Citroën står for udgifter ifm. garanti og service på bilen. Du skal heller ikke bekymre dig om værditab på bilen, mens du kører i den.

Citroën ejer bilen, og du kan blot aflevere bilen ved afslutningen på leasingperioden. Der kommer løbende kampagner på leasingbiler til rådighed, så hold øje eller ring til os på 44 22 11 33 nu og hør nærmere.

Priserne er inkl. finansierings- og leveringsomkostninger samt service i perioden. Priserne er ekskl. dæk, forsikring, brændstof, Adblue og øvrige væsker samt grøn ejerafgift.

Sådan fungerer Citroëns leasingaftaler

Hvad får du ud af at privatlease en bil? Sikkerheden ved at kunne finansiere bilen, små ydelser i stedet for store investeringer og valgfrihed ved afslutningen af leasingperioden. Hos Jepsen Biler tilbyder vi den privatleasing-aftale, som Citroën kører kampagne på, ofte har du flere forskellige muligheder, der kan tilpasses efter dit individuelle behov, via et samarbejde direkte med Citroën. Vi hjælper dig via faglig rådgivning og ekspertise.

Når en leasingaftale oprettes via Citroën, så sikrer vi sammen først, at du vælger den helt rigtige bil for dig, inden du vælger den leasingaftale, du ønsker at indgå.

Under selve leasingperioden betaler du et fast månedligt beløb, som er aftalt ved indgåelsen af leasingkontrakten. På den måde er du sikret mod uforudsete udgifter til afbetaling af leasingbilen.

Løbende udvalg af nye leasingbiler

Citroën tilbyder privatleasing af flere af Citroën-modellerne. Jepsen Biler rådgiver om ideelle løsninger i forhold til valg af finansierings- eller privatleasingaftaler. Derudover tilbyder vi fordelagtige service- og forsikringsaftaler til vores kunder.

Spørgsmål til privatleasing hos Jepsen Biler

Hvor lang tid kan jeg lease en bil?

Leasingaftalen bestemmes af den kampagne, Citroën kører i øjeblikket. Se nye kampagner her. Ønsker du at lease for en kort periode, tilbyder Citroën også Minileasing. Her har du mulighed for at vælge en bindingsperiode helt ned til 3 mdr., og ligesom med privatleasing betaler du et månedligt Bilabonnement, som er inklusive grøn ejerafgift, service og forsikring.

Hvad sker der, når leasingperioden udløber?

Når leasingperioden udløber, afleveres bilen til den nærmeste Citroën forhandler. Bilen kontrolleres af en uvildig 3. part, så du er sikker på, at returneringen foregår efter reglerne - fair for begge partner.

Hvad sker der, hvis jeg kører flere kilometer end aftalt?

Inden du indgår leasingaftalen, er det vigtigt at aftale det kilometerantal, som passer dit behov. Hvis kilometergrænsen overskrides, skal du betale en fastlagt takst for de ekstra kilometer.

Det er dog en god ide at udregne det nødvendige antal kilometer eller aftale ekstra kilometer, inden aftalen underskrives, hvis du tænker, der er en chance for, at du kommer til at køre ekstra. Taksten for overskredet kilometer er fastsat, og det kan bedre betale sig at få tilbagebetalt et restbeløb end at ekstrabetale.

Vi er altid klar på at hjælpe dig, så ring til os på 44 22 11 33 og hør nærmere.