Få en fordelagtig privatleasingsaftale

Peugeot og Citroën privatleasing

Privatleasing hos Jepsen Biler er for dig, der foretrækker en simpel og håndgribelig leasingaftale. Med en fast betalingsordning i den periode, du har bilen, undgår du bekymringer. Når aftalen udløber, afleverer du blot bilen og kan vælge en ny, når behovet opstår. Dette gør processen problemfri, og du undgår unødvendige bekymringer om, hvorvidt din første leasingbil passer til din fremtidige livssituation.

Privatleasing af din næste bil foregår direkte gennem Peugeot og Citroënhvor du nemt kan skræddersy din nye leasingbil.

Fordele ved privatleasing af bil

Privatleasing bringer en række fordele med sig. Du undgår bekymringer omkring låneansvar eller egenfinansiering af køretøjet. Ved indgåelse af en leasingaftale inkluderes automatisk en service- og reparationsaftale, hvilket betyder, at hhv. Peugeot eller Citroën dækker omkostningerne ved garantiarbejde og service på bilen. Du behøver heller ikke tænke på værditabet af bilen, mens du kører i den.

Peugeot eller Citroën ejer bilen, og ved leasingperiodens afslutning kan du blot returnere bilen. Vi tilbyder løbende kampagner på tilgængelige leasingbiler, så hold øje her på siden eller ring til os på 44 22 11 33 nu for at få yderligere information.

Priserne inkluderer finansierings- og leveringsomkostninger samt service i perioden. Dæk, forsikring, brændstof, AdBlue og øvrige væsker samt grøn ejerafgift er ikke inkluderet i priserne.

Sådan fungerer Peugeot og Citroëns leasingaftaler

Overvejer du at privatlease en bil? Hos Jepsen Biler får du ikke kun sikkerhed i finansieringen, men også fordelene ved mindre månedlige ydelser og valgfrihed ved leasingperiodens afslutning. Vi tilbyder de privatleasingaftaler, som Peugeot og Citroën løbende kører kampagner på, og du har ofte adskillige muligheder, der kan tilpasses præcis efter dine individuelle behov. Vores erfarne team står klar til at guide dig med professionel rådgivning og ekspertise.

Når du opretter en leasingaftale med enten Peugeot eller Citroën, sørger vi sammen for, at du først vælger den helt rigtige bil, inden du beslutter dig for den leasingaftale, der passer bedst til dine behov.

I løbet af leasingperioden betaler du et fast månedligt beløb, som er aftalt ved kontraktens indgåelse. Dette sikrer dig mod uforudsete udgifter til afbetaling af leasingbilen.

Løbende udvalg af nye leasingbiler

Peugeot og Citroën tilbyder privatleasing på adskillige af deres modeller. Hos Jepsen Biler guider vi dig til ideelle løsninger inden for finansierings- eller privatleasingaftaler. Vi tilbyder også fordelagtige service- og forsikringsaftaler til vores kunder.

Spørgsmål til privatleasing hos Jepsen Biler

1. Hvor lang tid kan jeg lease en bil?

Leasingaftalens varighed bestemmes af de aktuelle kampagner fra Peugeot og Citroën. Se de nyeste kampagner via linkene her på siden. Hvis du ønsker en kort leasingperiode, tilbyder Peugeot og Citroën også korttidsleasing. Her kan du vælge en bindingsperiode ned til 3 måneder, og ligesom ved privatleasing betaler du et månedligt Bilabonnement, der inkluderer grøn ejerafgift, service og forsikring.

2. Hvad sker der ved leasingperioden udløb?

Ved leasingperiodens udløb afleveres bilen til den nærmeste Peugeot og Citroën-forhandler. En uvildig tredjepart kontrollerer bilen, så du kan være sikker på, at returneringen foregår korrekt og retfærdigt for begge parter.

3. Hvad sker der, hvis jeg kører flere kilometer end aftalt?

Det er vigtigt at aftale det forventede kilometerantal, før du indgår en leasingaftale. Hvis grænsen overskrides, pålægges du en fast takst for de ekstra kilometer. Det anbefales at beregne det nødvendige antal kilometer eller aftale ekstra kilometer, inden du underskriver aftalen. Taksten for overskredet kilometer er fast, og det kan være mere økonomisk at få refunderet et restbeløb end at betale ekstra.

Interesseret i at høre mere om privatleasing? Vi er altid klar på at hjælpe, så ring til os på 44 22 11 33 og hør nærmere.