Citröenforhandler - nye & brugte biler fra Citröen

Brugte biler

Søg i vores brede udvalg af nyere
brugte kvalitets biler

Din søgning gav 60 resultater

Brugte biler af høj kvalitet - spar penge

Stort udvalg af brugte Citröen

Køb en brugt bil i dag hos Jepsen Biler

Hos Jepsen Biler er vi dedikerede til at hjælpe dig med at finde den perfekte brugte bil, der passer til din livsstil. Har du spørgsmål, så ring til os på 44 22 11 33 i dag – vi glæder os til at være behjælpelige.  

Vores erfarne salgspersonale vil i samarbejde med dig sikre, at du er helt tilfreds, og at du får den bedst mulige handel. Med vores fordelagtige udvalg af brugte kvalitetsbiler, garanterer vi, at der er noget for enhver smag. 

Derfor skal du vælge en brugt bil

At eje en brugt bil har mange fordele. Ikke nok med, at der er penge at spare, så er en vedligeholdt brugt bil dit grønne valg – sådan er du med til at genanvende ressourcer i stedet for at skrotte dem.  

Citroën er kendt for sine robuste køretøjer med lang levetid. Hos Jepsen Biler sikrer vi, at alle brugte biler er serviceret og gennemtjekket til punkt og prikke. En omhyggelig klargøring, både mekanisk og kosmetisk, sikrer, at du som næste ejer får et flot og velholdt brugt køretøj.

Find en brugt bil til dine behov

Vi forhandler brugte køretøjer og har en række forskellige bilmærker i forskellige klasser, som dækker de flestes behov. Det anerkendte mærke Citroën blev grundlagt i 1919 og er et af de mest genkendelige navne inden for bilindustrien. Produktionen af højkvalitetsbiler har i over 100 år været Citroëns passion, hvorfor vi altid står inde for de biler, vi tilbyder dig, og deres tilstand.

Vores store udvalg af brugte Citroën-biler består af alt lige fra den populære Citroën C3 til den elegante Citroën C5 X. Hos os finder du også en lang række andre modeller, herunder den trendy Citroën C4, den praktiske Grand C4 Space Tourer  og endda elektriske muligheder som ë-C4 og ë-C4 X. Blandt vores mest populære modeller finder du:

Citroën C1

Citroën C1 er et godt valg for dig, der er på udkig efter en mindre, men rummelig bil. Dens attraktive udvendige design og imponerende brændstoføkonomi gør den til en ønskværdig bil, der får budgettet til at række langt.

Citroën C3

Er du på udkig efter en pålidelig brugt bil, der er til at betale? Så skal du ikke lede længere end til Citroën C3. Det er en af vores mest populære modeller og et ideelt valg for dig, der leder efter en komfortabel bil til en overkommelig pris.

C3 byder på masser af fordele som en rummelig kabine, god brændstoføkonomi og fremragende sikkerhedsfunktioner, hvilket gør C3’eren til et førstevalg for mange købere.  

Citroën C4

Citroën C4 er en mellemstor familiebil, der er designet til at være komfortabel, sikker og økonomisk. Den kommer i både hatchback og coupe, så du kan vælge den model, der passer bedst til dine behov.

Stort udvalg af brugte biler fra bl.a. Peugeot og Volkswagen. 

Jepsen Biler tilbyder et bredt udvalg af brugte biler fra nogle af de førende bilmærker. Peugeot, Opel, Volkswagen, Mazda, Seat og Fiat er alle repræsenteret i det omfattende udvalg af biler. Alle biler er blevet grundigt inspiceret af kvalificerede teknikere for at sikre, at de lever op til de højeste kvalitetsstandarder og giver stor værdi for penge.

Brugte hybrid og elbiler

Brugte plug-in hybrid biler er en type bil, der kombinerer en forbrændingsmotor og en elektrisk motor. Det unikke ved denne type biler er, at de kan køre på både benzin eller diesel og på strøm fra et batteri, som kan oplades via en stikkontakt. Med et fuldt opladet batteri, kan hybrid plug-in bilen køre på ren el i en vis afstand, før den skifter til forbrændingsmotoren. Betydelig brændstofbesparelse, især ved bykørsel og i trafik med mange stop og starter.

Ligesom elbiler også har flere fordele, herunder lavere driftsomkostninger, ingen udledning af skadelige stoffer, støjsvag kørsel, høj effektivitet og forbedret ydeevne. De er også med til at bidrage til at reducere afhængigheden af fossile brændstoffer og forbedre luftkvaliteten i byområder.

Vi tilbyder også finansieringsløsninger og attraktive indbyttemuligheder, så du kan køre afsted i din nye brugte bil i dag.