Jepsen Biler bliver Peugeot forhandler

10.01.2024

Vi har glæden af at meddele, at vi udvider vores forretning og introducerer et nyt mærke – fra 1. marts bliver vi officielt Peugeot forhandler. Denne beslutning markerer Peugeots tilbagevenden til Jepsen Biler efter 43 år. Vi var tidligere Peugeot forhandler fra 1973 til 1981, før vi skiftede til Citroën.

Beslutningen om at inkludere Peugeot er motiveret af vores ønske om at give dig som kunde et endnu bredere udvalg af biler. Mens vores primære fokus hidtil har været på salg og service af Citroën biler, åbner tilføjelsen af Peugeot op for muligheden for at imødekomme en bredere vifte af bilkøberes behov. Synergien mellem de to mærker gør denne udvidelse til en naturlig beslutning.

Peugeot er kendt for deres unikke design og elegante stil, og vi ser frem til at tilbyde dig endnu et kvalitetsmærke hos Jepsen Biler. Peugeots attraktive modelprogram omfatter alt fra små bybiler til større familiebiler, SUV'er og varebiler. Denne udvidelse af vores sortiment er en del af vores strategi om at være en komplet bilforhandler, der kan imødekomme alle vores kunders behov.

For at sikre den bedste kundeoplevelse ved køb af ny bil og efterfølgende service og vedligeholdelse, vil vi udvide vores salgs- og serviceafdeling i takt med denne tilføjelse.

Vi ser frem til at byde Peugeot velkommen og introducere det nye bilmærke for både nye og eksisterende kunder fra den 1. marts.