Citröenforhandler - nye & brugte biler fra Citröen

Citroën Jumpy Kassevogn

Tager køreoplevelsen til et nyt niveau ikke set tidligere for varebiler

En ny generation varebil

Den nye Citroën Jumpy er den seneste generation varebil fra Citroën, som har en ny optimeret opbygning. Dette sikrer en øget komfort sammen med en lang række nye funktioner som gør hverdagen lettere for brugeren. Hvad end varebilen skal bruges til industri, håndværk eller anden form for erhvervskørsel vil den nye Citroën Jumpy indfri de krav der kan stilles. Ud over en bred vifte af optioner og tilkøb kommer Jumpy naturligvis også med den seneste teknologi. Tilsammen øger dette køreoplevelsen yderligere og tager denne til et nyt niveau ikke set tidligere for varebiler.

Kan tilpasses alle behov

Opbygningen kan tilpasses dine behov og qua den innovative platform er dette både til gavn for funktionalitet, sikkerhed og økonomi. Den kan klare op til 1.400 kg nyttelast, 6,6 m³ nyttevolumen og 2½ tons anhængervægt. Dens modulære design medfører også ikke blot to forskellige akselafstande (2,92 m og 3,27 m) men også to forskellige akseludhæng (0,80 m og 1,15 m), så der i alt er tre kombinerede længder.

Størrelse: XS, M & XL

Citroën Jumpy fås i tre længder. Udover de to længder M (4,95 m) og XL (5,30 m), der svarer til markedets kerne, fås denne varebil også i en helt ny version på 4,60 m, der på én gang er kompakt og praktisk. Som de to andre længder, M og XL, har XS-versionen en nyttelast på op til 1.400 kg.

Kontakt Jepsen Bilers varevognsspecialister i hhv. Vejen, Rødding og Gram og få en uforpligtende snak omkring din nye varebil. Vi kører også gerne ud og demonstrerer vores brede varevognsprogram så du ikke behøver at rykke en hel dag ud af kalenderen for at kigge på ny varebil.