Citröenforhandler - nye & brugte biler fra Citröen

Citroën Jumper Kassevogn

Baner vejen for en effektiv arbejdsdag

En stærk profil

Citroën Jumper har alt det, der skal til for at bane vej for en effektiv arbejdsdag og en styrkelse af indtjeningen: Driftsikkerhed og økonomisk ydeevne, funktionel teknologi og mulighed for specialindretninger. Hertil kommer et design, der vidner om bilens styrke og høje brugsværdi. Set forfra er Citroën Jumper let genkendelig med de store velkendte Citroën-vinkler i kølergitteret, kraftig kofanger og store forlygter. Alt i Citroën Jumper udstråler pålidelighed, styrke og overskud til selv de mest krævende arbejdsopgaver.

Modelprogrammet i Citroën Jumper er så bredt, at det kan dække næsten alle brancher og behov. Citroën Jumper fås med 3 forskellige akselafstande, hvilket giver mulighed for varerumsvolumen fra 8 m3 til 17 m3, en udvendig længde op til 6,36 m, totalvægt op til 3,5 tons og lasteevne på op til 1,5 tons.

Citroën Jumper byder på et væld af transportmuligheder. Det gennemtænkte design med funktionel indretning, store bagdøre og bred skydedør sikrer, at pladsen udnyttes fuldt ud. De to sidehængslede bagdøre med ruder og varmetråde har fire låsepunkter, og i alle varianter af Citroën Jumper er bagdørenes bredde tilpasset varerummets bredde. Skydedøren er øverst ophængt i en skinne og understøttet af 1 skinne udvendig på karrosseriet samt forneden for at sikre en let og stabil åbning under alle forhold. Venstre skydedør er ekstraudstyr. Afhængig af version varierer døråbningens bredde mellem 1,075 m og 1,250 m og højden mellem 1,485 m og 1,755 m.