Citröenforhandler - nye & brugte biler fra Citröen

Køb din nye Citroën varebil

Stort udvalg!

Hos Jepsen Biler er vi forhandlere af nye varebiler fra Citroën. Vi ved, at mange bruger en stor del af deres arbejdstimer i varebilen. Derfor er det afgørende, at den er godt udstyret og med god komfort. Når der skal købes varebil, så er der flere ting, der skal tages med i overvejelserne. Vi kan tilbyde skræddersyede løsninger og rådgivning, der sikrer, at du træffer de helt rigtige valg. Vi servicerer desuden lokalt via vore værksteder.

Varebiler med gode egenskaber

Varebiler fra Citroën er kendetegnet ved, at de driftssikre, har god komfort, høj sikkerhed og at de har den nyeste teknologi på markedet. Du vil med andre ord ikke fortryde dit køb en Citroën varebil. Den vil sikkert og effektivt få dig gennem dine arbejdsopgaver. Har du spørgsmål til vores Citroën varebiler, så vil vi hjælpe dig med udgangspunkt i mere end 39 års erfaring.

Ring eller skriv

Vi har afdelinger i både Gram, Rødding og Vejen, og her er vores engagerede salgsrådgivere klar til at give dig den nødvendige rådgivning, så du den rigtige løsning. Vi kan kontaktes på telefon: 44 22 11 33 og E-mail: info@jepsenbiler.dk. Vi ser frem til at snakke med dig.