Citröenforhandler - nye & brugte biler fra Citröen

Citroën ë-C4

Den nye ë-C4 er 100% elektrisk

Ny Citroën ë-C4 er 100% elektrisk og den 2. model i rækken efter ë-Jumpy. Den repræsenterer e-mobilitet og teknologi i særklasse.

I ny ë-C4 kører du 100% elektrisk og den støjfrie kørsel, bilens flydende igangsætning, kørekomforten, den bløde affjedring, de bløde sæder med Advanced Comfort®*, den vibrationsfri kabine, ergonomien og den inutitive brug af instrumenteringen medvirker til at forstærke køreoplevelserne. *Afhænger af udstyrsniveau

Markant design 

Citroën er med designet på den nye ë-C4 er lykkedes med at kombinere elegance, flow og dynamik fra en hatchback med raffinerede linjer og stærke grafiske elementer samt en SUVs kraft, karakter og robusthed med store hjul og beskyttelserne hele vejen rundt på karrosseriet.

Helt unikt fås ë-C4 med:

  • ë-logo på skærme og bagende.
  • En farvepakke (blå).
  • En speciel dekorationsfilm på dørpanelerne.
  • Crosslight 18" diamantslebne alufælge, som er forbeholdt elbiler og specielt udviklet til at spare på energien.

*Afhænger af udstyrsniveau

Mobilitet i ë-Komfortklasse

Ny Citroën ë-C4 repræsenterer elektrisk, teknologisk og moderne mobilitet - og en hatchback, som leverer en ny komfort og en unik køreoplevelse: 

  • Ingen udslip under kørsel, ingen støj, ingen stress, ingen vibrationer og ingen motorstøj.
  • Omgående moment, øjeblikkelig ydeevne og flydende kørsel uden ryk.
  • Forvarmning/køling af kabinen fjernstyret via appen My Citroën eller via bilens 10" touchskærm 

Rækkevidde i Citroën ë-C4

Batteriets rækkevidde er på maks. 347 km (WLTP). WLTP-proceduren giver brugerne et mere præcist og retvisende billede af, hvor langt bilen kan køre. 

(!) Den rækkevidde, der er er målt på 100% el-biler ifølge WLTP proceduren er i mange tilfælde lavere end ifølge den gamle NEDC procedure. De oplyste værdier kan variere afhængigt af specialudstyr, optioner og dæktype. Den reelle rækkevidde afhænger desuden af kørselsmønster mm. Kontakt din forhandler for yderligere oplysninger.

Teknologier: elektrisk og intuitiv

Ny Citroën ë-C4 har flere intuitive interfaces, der er nemme at læse og anvende.

  • Med det særlige display på den digitale instrumentgruppe er det muligt at vise måleren eller bilens rækkevidde og at få adgang til tre vigtige oplysninger: Effektindikatoren, energiflowet og varmekomforten.
  • De specielle sider på bilens 10" touchskærm, der er placeret midt på instrumentbordet, viser energiflow, statistikker og skærmen til indstilling af den tidsforskudte opladning af batteriet.
  • Når bilen er ved at blive opladet, viser skærmen oplysninger forbundet med opladningen: Resterende ladetid og regenereret rækkevidde.

Prøv den nye 100% elektriske ë-C4 allerede nu hos Jepsen Biler - din lokale Citroën forhandler i Sydjylland. 

Læs mere og find aktuelle kampagner på ë-C4 her