Citröenforhandler - nye & brugte biler fra Citröen

Citroën C4

Citroën opfinder atter den kompakte hatchback

Citroën fortsætter sin offensiv med ny C4 og den nye elektriske ë-C4; en ny æra inden for design, exceptionel komfort og fleksibelt valg af drivlinje: 100% elektrisk, benzin eller diesel.

Begge modeller er værdige arvtagere af 92 år med kompakte Citroën hatchbacks. Siden 1928 har 10 generationer hatchbacks afløst hinanden, og der er solgt 12,5 millioner eksemplarer.

Et markant design, en unik identitet

 NY Citroën ë-C4 - 100% elektrisk og NY Citroën C4 imponerer med deres forskel ved at kombinere:

  • Elegance, fleksibilitet og dynamik fra en kompakt hatchback - samt en strømlinet silhuet, raffinerede linjer, grafiske detaljer og ny lyssignatur.
  • Styrke, karakter og store hjul fra en SUV.

Affjedring med Progressiv Hydraulisk Affjedring®

Ny C4 har affjedring med progressiv hydrauliske stop®, som giver en suveræn komfort og en flyvende tæppeeffekt, der øger både kabinekomfort, dynamik og køreoplevelserne.

Funktionsprincippet er enkelt: Affjedringen med progressiv hydrauliske stop® har ift. traditionelle affjedringer fået tilføjet yderligere to hydrauliske stop: Et til udvidelse og et til komprimering. Affjedringen arbejder således i to tempi i henhold til førerens valg:

  • I forbindelse med mindre huller og ujævnheder i vejen styrer fjederen og støddæmperen i fællesskab de lodrette bevægelser uden at påvirke de hydrauliske stop. Det giver en følelse af, at bilen flyver hen over vejbanens ujævnheder: Deraf den flyvende tæppeeffekt.
  • I forbindelse med større huller og ujævnheder i vejen arbejder fjederen og støddæmperen i fællesskab med de hydrauliske stop, som sænker bevægelsen gradvist og derved undgår bratte stop. Det hydrauliske stop absorberer og spreder den oplagrede energi, så der ikke opstår tilbagespring.

Online systemer

Ny Citroën C4 har den bedste online forbindelse:
Via den store 10" Touch Screen er det muligt at indstille bilens parametre, at få adgang til multimediesystemet, telefonen, klimaanlægget og navigationsanlægget.

  • Connect Play med Mirror Screen-funktion, der er kompatibel med Apple CarPlay
  • Trådløs opladning af smartphone
  • Connect Nav; et online 3D-navigationssystem af nyeste generation

*Afhænger af udstyrsniveau

Prøv den nye Citroën C4 hos Jepsen Biler allerede i dag - vi er din lokale Citroën forhandler i Sydjylland. Kontakt os her

Læs mere og find aktuelle kampagner på C4 her