Citröenforhandler - nye & brugte biler fra Citröen

NY Citroën C3 Aircross

En komfortabel SUV til familier med en aktiv livsstil

C3 Aircross ændrer sin legende attitude og er blevet opskaleret med en mere selvsikker, moden og high-end personlighed, der står mål med forventningerne i segmentet. Den har en helt nydesignet frontflade, der inkorporerer Citroëns nye mærkesignatur, med LED-forlygter (som standard) og en ny sølvgrå glideplade (fra Feel Pack-niveau). 

Den nye C3 Aircross tilbyder en bred vifte af tilpasningsmuligheder med op til 70 udvendige kombinationer baseret på de syv farver (inklusive tre nye), de fire farvepakker (inklusive to nye), inkorporerer nye kvart-lyse dekorationer og de to kontrasterende tag farver. Den har også nye 16" og 17" alufælge. Indvendigt byder den på fire forskellige harmoniske, varme atmosfærer, hvoraf tre er nye.

EN KOMFORTABEL SUV TIL FAMILIER MED EN AKTIV LIVSSTIL

Den nye C3 Aircross får dig til at føle, du er hjemme ved yderligere at forbedre komforten i bilen takket være dens nye Advanced Comfort-sæder (ekstraudstyr). Den forbedrer funktionaliteten ombord takket være en ny, mere omhyggelig central konsol med stor lagerplads (fra Shine-niveau). 

Den nye C3 Aircross byder stadig på exceptionel rummelighed, især med hensyn til benplads og hovedhøjde bagtil, og uovertruffen modularitet med en bagerste bænk, der kan glide 150 mm i to uafhængige dele samt et fladt-foldet passagersæde foran, der giver en lastlængde på 2,40 m (ekstraudstyr) med Shine-niveau, standard med Shine Pack-niveau). En anden vigtig styrke ved dens interiør er dens exceptionelle lysstyrke takket være dens store glasflader og et panoramasolglastag, der kan åbnes (ekstraudstyr). 

TEKNOLOGIER, DER FORENKLER LIVET OG FORHØJER KOMFORTEN

Den nye C3 Aircross byder på et komplet udvalg af teknologier for at sikre endnu mere sindsro og sikkerhed bag rattet: 12 intuitive kørehjælpemidler såsom Color head-up display og Grip Control med Hill Assist Descent (ekstraudstyr) og fem tilslutningsmuligheder teknologier, herunder den nye 9" touchskærm kombineret med Citroën Connect Nav (ektraudstyr), samt trådløs opladning til smartphone (ekstraudstyr).

Læs mere og se aktuelle kampagner på C3 Aircross her