Citröenforhandler - nye & brugte biler fra Citröen

Citroën C5 Aircross Plug-In Hybrid

Kør grønt til en skarp pris

En grønnere fremtid

Den nye hybrid fra Citroën er det første værk i vores offensiv inden for "Low Emission Vehicles", som vil medføre, at vi inden 2025 vil have et 100% elektrificeret modelprogram. SUV Citroën C5 Aircross plug-in hybrid forener alle fordelene ved 100% elektrisk kørsel til de daglige køreture og forbrændingsmotorens aktionsradius til de lange køreture.

Opladning

Du kan foretage en fuld opladning af batteriet i din nye C5 Aircross SUV Hybrid:

  • på ca. 10 timer via en almindelig stikkontakt
  • på ca. 4 timer via en Clever Wall box

Teknik: ny 8-trins gearkasse

Den nye 8-trins gearkasse EAT8 er også blevet udviklet med optimeringen af gearskiftene og tilføjelsen af bremsefunktionen, som gør det muligt at genoplade batterierne ved at løfte foden fra pedalen.

Design: æstetiske detaljer

Ny SUV Citroën C5 Aircross plug-in hybrid fastholder sin personlighed som værende kraftfuld, robust og energisk. En rigtig SUV med en stærk karakter. Dertil kommer de udvendige punkter i farven (Blue Anodise blåt indlæg i forkofanger og Airbump®), der er specielt for plug-in hybrid-modellen. Desuden har den stylede logoer "H" på de to forskærme samt et emblem "hybrid".

Infotainment

I den rummelige kabine har SUV C5 Aircross plug-in hybrid to specielle infotainment-systemer:

  • En 12,3" digital instrumentgruppe, der kan brugertilpasses til at vise alle hybridmodellens specielle oplysninger: Powermeter, aktionsradius i elektrisk funktion og med benzin, ladetid, ladehastighed eller køreprogrammer.
  • En 8" Touch Screen, der giver adgang til kørselsoplysninger såsom styring af energistrømme eller forbrugsstatistikker.
  • En funktionsvælger til at vælge et køreprogram: ELECTRIC, HYBRID eller SPORT.
  • Et bakspejl med anti-blændfunktion og uden indramning men med kontrollampe, der indikerer kørsel i elektrisk funktion: En blå lysdiode lyser, så du får mest muligt ud af at køre 100% elektrisk.

Ë-KOMFORT: komfort i elektrisk funktion

Ny SUV C5 Aircross plug-in hybrid har netop beriget programmet Citroën Advanced Comfort® med yderligere trumfer forbundet med elmotoren: Støjsvag kørsel, flydende kørsel uden motorhuggen, øjeblikkelig ydeevne og lave CO²-emissioner. 
SUV C5 Aircross plug-in hybrid beholder selvfølgelig sin affjedring med progressive hydrauliske stop®, der gør det muligt at forudse bump og huller på vejen. Derved får du følelsen af at flyve hen over vejen, samtidig med at karrosseriets stand og en exceptionel dynamik bevares. Ny SUV C5 Aircross plug-in hybrid er udstyret med en multilink bagaksel, der sikrer en enestående retningsstabilitet.

Jepsen Biler har modeller hjemme til prøvekørsel - ræk gerne henvendelse så vi kan aftale en prøvetur i den nye Plug-In Hybrid fra Citroën. 

Læs mere og se aktuelle kampagner på C5 Aircross Plug-In Hybrid