Citröenforhandler - nye & brugte biler fra Citröen

Citroën C3

Nyt og opdateret design: en af Danmarks populære biler

Innovativt design

Ny Citroën C3 vender op og ned på stilkoderne for bybiler med sin stærke personlighed og sit robuste og dynamiske look, der fremhæves af de store hjul. Airbumps-panelerne med tre luftfyldte puder nederst på dørene beskytter karrosseriet og understreger den unikke stil. Detaljen fra sidebeskyttelsen gentages øverst på bagstolpen, for at skabe en grafisk sammenhæng. I fronten sikrer den høje, vandrette motorhjelm et look, der emmer af selvsikkerhed.

Ny Front

Den nye Citroën C3 har fået en mere markant og dynamisk front inspireret af konceptbilen CXPERIENCE. Bilens bredde fremhæves af kromlisterne, der breder sig hen over fronten fra logoet i midten til lygterne i siderne. De nye LED-forlygter med high-tech look har også fået nyt design.

Beskyttelse mod stød og slag - Airbumps

Det nye design af airbumpssidepanelerne giver et robust look, som er karakteristisk for den nye Citroën C3. Derudover beskytter de karrosseriet effektivt mod hverdagens små stød og slag. De består af tre luftfyldte puder nederst på dørene, og den forreste er omgivet af en hvid, rød eller blå ring, afhængig af hvilken farvepakke der vælges. *Ny Citroën C3 fås med eller uden Airbumps

Masser af styling muligheder

Den nye Citroën C3 er stadig bilen med de fleste muligheder for styling i sin klasse. Der findes 97 kombinationsmuligheder – fra det mest diskrete ydre til det vildeste look. Du kan vælge mellem 7 lakfarver, 4 tagfarver og 4 farvepakker. Hertil kommer 3 tagdekorationer. Næsten alle farver kan kombineres efter smag og behag. Nogle kombinationer kan ikke kombineres og andre skal særbestilles.

3 Interiører

Til den udvendige styling af den nye Citroën C3 hører et matchende interiør. Det er et ægte leverum med en rolig atmosfære. I kabinen sidder man i sin egen lille, hyggelige boble. Instrumentbrættet er stilrent med hensyn til farver og materialer, harmonerer med døre og sæder og medvirker til at skabe en varm atmosfære.

Ud over standardinteriøret med det stilrene look fås den nye Citroën C3 med et nyt interiør med unikt sædebetræk og farvedetaljer. Techwood-interiøret er eksklusivt med kvalitetsmaterialer, der er behagelige at røre ved. Kombinationen af det skandinavisk inspirerede træpanel og det lyse indtræk øverst på sæderne giver kabinen et elegant touch.

Effektive motorer

Den nye Citroën C3 har en uforlignelig kørekomfort i byen og samtidig fantastiske køreegenskaber på de større veje. Dette skyldes bl.a. de højtydende PureTech-benzinmotorer og BlueHDi-dieselmotorer, der er både effektive og økonomiske, og opfylder den nyeste Euro 6 anti-forureningsnorm. 

Læs mere og find aktuelle kampagner på C3 her