Citröenforhandler - nye & brugte biler fra Citröen

T-Cross

1,0 TSI Life DSG 115HK 5d 7g Aut.

DKK239.990,-

Modeldata

Finansiering

Forsikring

Udskriv

Årgang 2019
Benzin
22,4 km/l
49000 km

Beskrivelse:

Automatgear tiptronic, Bakkamera, Bluetooth, Centrallås, El-håndbremse, Elruder for/bag, El-spejle, Fartpilot, Klimaanlæg 2-zoner, Servo, Sædevarme for, USB stik, 16" Alufælge, Anhængertræk, Justerbart rat, Splitbagsæde, 8 Airbags, 1 ejer, Pæn og velholdt

Specifikationer:

Motor type:1,0 TSI

Farve:Hvid

Døre:5

1. registrering:19/7/2019

Synsdato:6/2023

Halvårlig Grøn Ejerafgift:600,-

Vognnr.:632661

Afdeling:Rødding

Modeldata:

 • Motor:
  Volume: 1,0
  Cylindre: 3

 • Ydelse:
  Effekt: 115
  Moment: 200
  Topfart: 193
  0-100km/t: 10,2

 • Transmission:
  Gear: 7
  Forhjulstræk

 • Mål:
  Længde: 423 cm
  Bredde: 178 cm
  Højde: 158 cm
  Vægt: 1317 kg
  Påhæng kg: 1100 kg

 • Økonomi:
  Tank: 0 l
  Km/l: 22,4
  Vægtafgift / grøn ejerafgift:
  DKK 1200 hvert år

* forbehold for fejl

Finansiering og privatleasing ved Jepsen Biler

Hvis du har brug for at få finansieret dit bilkøb, kan vi i langt de fleste tilfælde, give et mere fordelagtigt tilbud end banken. Hos Jepsen Biler hjælper vi dig med at finansiere bilen, og tilbyder altid de laveste renter. Vi samarbejder kun med de bedste finansieringsselskaber, som har speciale i finansiering og leasing af biler, hvilket betyder, at du altid kan forvente de skarpeste finansieringstilbud fra os.

Altid kompetent rådgivning uanset om det er finansiering eller leasing

Her hos Jepsen Biler er vi autoriserede Citroën-forhandlere, og har mange års erfaring på bilmarkedet. Vores rådgivning kredser om vores erfaringer og uddannelse, og vi uddanner os løbende i at rådgive dig, til at træffe de bedste finansielle beslutninger, så du kommer hjem med den helt rigtige bil til den bedste pris.

Vi klarer papirarbejdet

For os betyder det meget, at handlen går rigtigt til. Derfor klarer vi papirarbejdet, så du ikke selv skal tænke på det. Hvis du vælger vores finanansieringstilbud sørger vi også for at indfri evt. restgæld i byttebilen. Meget ”papirarbejde” foregår i dag elektronisk og vi kan tilbyde at sende dokumenter mv. til din e-boks, hvilket gør selve handlen meget nemmere.

Hvad indebærer en finansiering?

Når du skal have finansieret en bil gennem os, så foregår det ved, at du optager et lån, som gør det muligt at afdrage månedligt på dine samlede omkostninger. Vi hjælper dig med at finde ud af, hvor store dine samlede omkostninger er, og hvor meget du skal afdrage hver måned. Hvis du er i tvivl, om finansiering er noget for dig, er du velkommen til at kontakte os på telefon: 44 22 11 33 og E-mail: info@jepsenbiler.dk, eller komme forbi en af vores afdelinger i Vejen, Rødding og Gram.

FORSIKRING VED JEPSEN BILER

Din bil er forsikret når du forlader vores forretning

I samarbejde med If Bilforsikring tilbyder vi en af markedets bedste forsikringer med fuld dækning. 

Om lidt sætter du dig bag rattet i din nye bil. Måske kører du ikke lige hjem, men tager en lille omvej, så du rigtig kan mærke de nye hestekræfter. Og det er okay! Dem derhjemme vil forstå det. Og desuden er du jo forsikret. Endda gratis i den første måned.

GRATIS? Ja. Helt gratis. Du skal ikke engang gøre noget. Altså udover at nyde din nye bil. Når du har parkeret, og på et tidspunkt åbner din mailboks, så ligger der allerede en mail fra If Bilforsikring til din Citroën, der fortæller dig, at du er forsikret fra i dag og én måned frem. Så går der et par dage mere. Du har kørt lidt mere i din dejlige bil. Så får du en ny mail. Det er bare et velkomstbrev.

Dækning og fordele:

 • Ansvar/kasko
 • Lånebil ved reparation af skade
 • Reparation af stenslag på forrude (0 kr. i selvrisiko)
 • Udskiftning af forrude (1.500 kr. i selvrisiko)
 • Kan tegnes på Citroën biler, der ikke er ældre end 8 år

IF BILFORSIKRING KONTAKTER DIG: inden den gratis måned udløber kontakter If dig igen. Ikke for at fortælle dig, at de for tredje gang i træk er kåret til Årets forsikringsselskab af Autobranchen Danmark. Eller at de har ’Danmarks Bedste Kundeservice 2019’. Nej. De kontakter dig for at snakke om, hvordan du kan fortsætte som kunde hos If Bilforsikring. Og hvilke dækninger, du gerne vil have. Alt det der. Men nu vil du nok gerne afsted. Så rigtig god tur. Vi tales ved! 

Download brochure her »