Citroën Berlingo CityVan

Effektiv varebil med masser af plads og nem tilgang til varerummet

Effektiv arbejde i alle situationer

Citroën Berlingo er en komfortabel arbejdsplads. Sæt dig ind i den nye Citroën Berlingo CityVan og få et førstehåndsindtryk af dens overbevisende kvalitet og lækre finish. Oplev det komfortable førersæde med højdejustering og varme (afhængig af model).

Gå på opdagelse i de mange praktiske opbevaringsrum og nyd det ergonomiske instrumentbord med den højt placerede gearstang lige ved hånden.

Rattet kan indstilles i højde og dybde, ligesom alle betjeningsgreb og kontakter er logisk placerede inden for behagelig rækkevidde. I versionen med ETG6 (elektronisk styret manuel 6-trins gearkasse) betyder det, at den klassiske gearstang erstattes af mere plads til fører og forsædepassagerer.

Connecting-boksen med håndfrit Bluetooth-sæt, USB-port og Jackstik giver dig frit valg mellem lydkilderne via din MP3-afspiller eller USB-nøgle. MyWay-navigation (ekstraudstyr) giver dig en bred vifte af funktioner: Radio med CD/MP3, GPS-navigation i farver og fugleperspektiv, kort over Europa på et SD-kort. og 7” farveskærm i 16/9-format giver tydelig visning med letlæselige funktioner til cd-afspilleren, som er MP3- og WMA-kompatibel.

Citroën Berlingo CityVan kan fås med fartpilot og hastighedsbegrænser, så du kan undgå fartbøder. Hvis du vil have behagelig kørekomfort uanset vejret udenfor, vælger du Citroën Berlingo CityVan med aircondition. Som tilbehør kan du hos din Citroën-forhandler tilkøbe et transportabelt navigationsanlæg. De mest sofistikerede anlæg inkluderer TCM modul til trafikinfo og kan vise monumenter og bygninger i 3D – dog kun for storbyer (3D City View). Hertil kommer håndfrit Bluetooth-system, så du kan telefonere sikkert og lovligt.