NY Citroën C4

Citroën opfinder atter den kompakte hatchback

I 2021 fortsætter Citroën sin elektriske offensiv med ny C4 og den nye elektriske ë-C4; en ny æra inden for design, exceptionel komfort og fleksibelt valg af drivlinje: 100% elektrisk, benzin eller diesel.

Begge modeller er værdige arvtagere af 92 år med kompakte Citroën hatchbacks. Siden 1928 har 10 generationer hatchbacks afløst hinanden, og der er solgt 12,5 millioner eksemplarer.

Et markant design, en unik identitet

 NY Citroën ë-C4 - 100% elektrisk og NY Citroën C4 imponerer med deres forskel ved at kombinere:

 • Elegance, fleksibilitet og dynamik fra en kompakt hatchback - samt en strømlinet silhuet, raffinerede linjer, grafiske detaljer og ny lyssignatur.
 • Styrke, karakter og store hjul fra en SUV.

Affjedring med Progressiv Hydraulisk Affjedring®

Ny C4 har affjedring med progressiv hydrauliske stop®, som giver en suveræn komfort og en flyvende tæppeeffekt, der øger både kabinekomfort, dynamik og køreoplevelserne.

Funktionsprincippet er enkelt: Affjedringen med progressiv hydrauliske stop® har ift. traditionelle affjedringer fået tilføjet yderligere to hydrauliske stop: Et til udvidelse og et til komprimering. Affjedringen arbejder således i to tempi i henhold til førerens valg:

 • I forbindelse med mindre huller og ujævnheder i vejen styrer fjederen og støddæmperen i fællesskab de lodrette bevægelser uden at påvirke de hydrauliske stop. Det giver en følelse af, at bilen flyver hen over vejbanens ujævnheder: Deraf den flyvende tæppeeffekt.
 • I forbindelse med større huller og ujævnheder i vejen arbejder fjederen og støddæmperen i fællesskab med de hydrauliske stop, som sænker bevægelsen gradvist og derved undgår bratte stop. Det hydrauliske stop absorberer og spreder den oplagrede energi, så der ikke opstår tilbagespring.

Online systemer

Ny Citroën C4 har den bedste online forbindelse:
Via den store 10" Touch Screen er det muligt at indstille bilens parametre, at få adgang til multimediesystemet, telefonen, klimaanlægget og navigationsanlægget.

 • Connect Play med Mirror Screen-funktion, der er kompatibel med Apple CarPlay
 • Trådløs opladning af smartphone
 • Connect Nav; et online 3D-navigationssystem af nyeste generation

*Afhænger af udstyrsniveau

100% elektrisk, benzin eller diesel

NY Citroën ë-C4 sikrer dig en stille og let kørsel, der både er dynamisk, tryg og 100% elektrisk:

 • Motor på 100 kW / 136 hk.
 • Omgående moment på 260 Nm.
 • Op til 80% opladning på 30 min* svarende til en rækkevidde på 347 km (WLTP).
 • Et batteri på 50 kWh med en garanti på 8 år eller 160.000 km for 70% af dets ladekapacitet.

* Opladning via 100 kW offentlige ladestandere.

(!) Den rækkevidde, der er er målt på 100% el-biler ifølge WLTP proceduren er i mange tilfælde lavere end ifølge den gamle NEDC procedure. De oplyste værdier kan variere afhængigt af specialudstyr, optioner og dæktype. Den reelle rækkevidde afhænger desuden af kørselsmønster mm. Kontakt din forhandler for yderligere oplysninger.

Læs mere om NY Citroën ë-C4 her 👈

Citroën C4 fås med en ny type motorer; Euro 6d, benzin eller diesel:

 • Benzinmotoren fås med 100 hk eller 130 hk automatgear
 • Dieselmotoren fås med 110 hk eller 130 hk automatgear

Prøv den nye Citroën C4 hos Jepsen Biler allerede i dag - vi er din lokale Citroën forhandler i Sydjylland. Kontakt os her