Citroën Spacetourer

Ingen opgave er for stor eller lille

Op til 9 personer - XS, M & XL

Med den nye Citroën SpaceTourer er mulighederne uendelige. Har du en stor familie, hvor den traditionelle personbil ikke længere er stor nok? Er din institution på udkig efter en ny bil til persontransport? Leder du efter en minibus til fodboldholdet eller den ideelle løsning til tour bus for musik bandet, kan SpaceTourer klare opgaven. Med plads op til 9 personer, er ingen opgave hverken for lille eller stor. Den kan fås i 3 forskellige længder: XS, M og XL, som er hhv. 4,60 m., 4,95 m. og 5,30 m. 

Højeste kvalitet og driftssikkerhed

Den nye SpaceTourer er bygget på Citroëns nye platform, som også kendes fra Citroën Jumpy. Det vil med andre ord sige, at den er udviklet og testet til at imødese mange typer af behov. Du kan derfor forvente en bil af højeste kvalitet med en driftssikkerhed ud over det sædvanlige. 

Store linjer og et unikt udtryk

Designet emmer af et friskt og positivt udtryk, som underbygges af de store linjer i SpaceTourers karosseri. Den store skydedør gør det nemt og hurtigt at træde ind i kabinen, hvor alle seneste teknologier findes som standard eller kan tilkøbes som en option. Den nye Citroën SpaceTourer imødeser alles behov.