Citroën C5 Aircross

En ægte SUV med ekstra komfort

En ægte SUV med ekstra komfort og fleksibel indretning

Den nye SUV Citroën C5 Aircross, der er udstyret med den sidste nye Citroën Advanced Comfort® teknologi, er den mest komfortable og mest indretningsfleksible bil i sin klasse, hvilket gør den særligt funktionel og praktisk i hverdagen.

Energi og elegance

Den nye SUV Citroën C5 Aircross redefinerer standarden for SUV-design takket være sin stærke og bestemte udstråling. Den brede og imponerende front har designelementer fra alle Citroëns seneste modeller. Et godt eksempel er de integrerede Citroën-vinkler ogFull LED-lyssignaturen i to niveauer*, som giver den et moderne og udtryksfuldt blik. Siden, der er kraftfuld og buet, samler glasfladerne hele vejen rundt og fremhæves af en forkromet liste, der danner en ”C”-signatur omkring sideruderne. Baglygteenhederne i relief er forsynet med 4 aflange 3D-moduler med LED, der fanger blikket og fremhæver bilens bredde.

Raffineret interiør

Interiøret i den nye SUV Citroën C5 Aircross har komfort og rummelighed i højsædet. Så snart du sætter dig ind, vil du føle dig tryg og beskyttet takket være den højt placerede førerplads og rummelige kabine. Det vandrette instrumentbord integrerer på raffineret vis det teknologiske udstyr, herunder en 8" Touch Screen* og en 12” digital HD-skærm*. Farverne og materialerne, der er inspireret af Citroëns oprindelige kerneværdier; kreativitet, teknologi og kørekomfort, er behagelige at se på og røre ved. Ligesom bilens ydre er interiøret designet til at matche dine ønsker og behov. Det kommer især til udtryk i det store udvalg af kvalitetsmaterialer, der bl.a. inkluderer stof og ægte Claudia-lædersæder** med den seneste Citroën Advanced Comfort® teknologi. Sammensætningen og de blanke, sorte designelementer og forkromede detaljer giver ny SUV Citroën C5 Aircross et eksklusivt særpræg, der er er med til at fuldende følelsen af velvære og kørekomfort i absolut verdensklasse.

*Afhænger af udstyrsniveau. **Afhænger af udstyrsniveau / Option

Et hav af farvekombinationer

Med 7 lakfarver, tagfarve i sort Perla Nera* og 3 farvepakker** i hhv. Sølv, Hvid og Rød fås ny SUV Citroën C5 Aircross i 30 forskellige farvekombinationer, hvilket giver dig rig mulighed for at sætte dit personlige præg på bilen.

* Option. ** Afhænger af udstyrsniveau / Option.  (S) = Standardlak (M) = Metallak (P) = Perlemorslak.

Progressiv Hydraulisk Affjedring™*

Affjedringen i den nye SUV Citroën C5 Aircross er en verdenspremiere, der sætter nye standarder for kørekomfort. Det nye system absorberer bumpene fra både store og små ujævnheder i vejen, så du nærmest får indtryk af at flyve henover vejen samtidig med, at karrosseriets stabilitet og den exceptionelle køredynamik bevares.

* Afhænger af motorer/udstyrsniveau.

En Citroën-innovation med unik komfort

Mens de klassiske affjedringer består af en støddæmper, en fjeder og et mekanisk stop, har affjedringerne i den nye SUV Citroën C5 Aircross med Progressiv Hydraulisk Affjedring™* yderligere 2 hydrauliske stop; et til udvidelse og et til komprimering i begge sider.

* Afhænger af motorer/udstyrsniveau.