Citroën C4 Grand SpaceTourer

Med hele 7 sæder er dette det ideelle valg for familien

Elegant design

Formgivningen af den nye Citroën Grand C4 SpaceTourer er præget af elegante og ubrudte linjer og giver bilen sin helt egen karakter. Fronten er iøjenfaldende, og den robust udeende bagende, hvor bagklappen åbner i hele bilens bredde indvarsler en ny epoke.

Lyssignaturen foran

Fronten på den nye Citroën Grand C4 SpaceTourer er helt ny designet med de spektakulære og smalle LED-kørelys, der er placeret ovenover de raffinerede forlygter. Den nye lyssignatur, der er perfekt tilpasset linjerne i Citroëns logo med de dobbelte vinkler, giver bilen et udtryksfuldt og teknologisk udseende. 

Tagrælling

Den nye Citroën Grand C4 SpaceTourer har fået sin helt egen profil. Den markante tagrælling starter ved foden af forruden og omkranser bilens rummelige kabine. Det designmæssige forenes med det nyttige, for der kan monteres tagbøjler og andet tilbehør på midtersektionen. 

Testvinder

Citroën Grand C4 SpaceTourer med syv sæder har vundet flere eftertragtede titler, herunder "Family Car of the Year" (BBC Top Gear Magazine),  "MPV af the Year" (What Car? Magazine), og "Årets Bedste MPV" (Berlingske Media). Den nye 7 personers Grand C4 SpaceTourer har i den grad sat standarded for MPV klassen og den nyeste opdatering er ingen undtagelse.