Citroën C4 Cactus

Banebrydende model der har skabt sit eget segment

Stil og anvendelse   

Den nyeste version af Citroën C4 Cactus, der vandt danskernes hjerter, er tilbage med et opdateret design. Den kompakte hatchback har stadig stærke grafiske elementer, men er samtidig funktionel. Med sit optimerede rumfang og sin flydende grafik er C4 Cactus svaret på den konstante søgen efter effektivitet. Rene og glatte overflader, svævende sideruder og et stort panoramaglastag, der understreger bilens linjer. Citroën C4 Cactus skiller sig ud med sin unikke og karakteristiske stil.

Personlighed Dristighed

Den stærke personlighed hos C4 Cactus ses også i det grafiske design som fremhæver det enkle karosseri, der kombinerer det stilfulde med det funktionelle. Airbumps er flyttet til nederst på dørene, der beskytter bilen mod mindre skrammer i hverdagen.

Fleksibel beklædning   

Airbump er en vellykket kombination af design og anvendelse. Det beskytter din bil mod hverdagens små skrammer, og giver Citroën C4 Cactus et nyt grafisk design. Den bløde overfladebehandling absorberer små buler og beskytter bilen bedre mod skrammer. De kræver ingen særlig vedligeholdelse og bidrager direkte til at begrænse bilens driftsomkostninger.

Begrænset forbrug   

Motorer af den nyeste generation, med lav cylindervolumen specialtilpasset til C4 Cactus. Den nye Cactus fås både med PureTech-benzinmotorer og BlueHDi-dieselmotorer udstyret med Stop & Start. Ligeledes kan bilen fås med både manuel gearkasse samt EAT6 Automatgear.

Progressiv Hydraulisk Affjedring

Endnu en innovativ feature tilføres; nemlig det nye banebrydende Progressiv Hydrauliske affjedrings system. Ved hjælp af Citroëns tidligere erfaringer og ekspertise indenfor komfortabel affjedring er dette nye unikke system blevet udviklet. Men en klassisk affjedring er der blevet tilføjet yderligere to hydrauliske stop til systemet - et til udvidelse og et til komprimering. Dette giver en unik og meget komfortabel køreoplevelse.