Citroën C4

En bil med kraftfulde linjer og en stræk personlighed

Markant profil

Skulpturelle linjer, dynamisk stil harmonisk design ... Den nye Citroën C4 har en markant profil, velafbalancerede proportioner og iøjnefaldende detaljer: motorhjelm med profiler, sort hækspoiler og strømlinede lygter. En bil med kraftfulde linjer og en stærk personlighed! C4 kan fås med en helt ny lyssignatur af seneste generation. De spektakulære strømlinede forlygter fremhæves af kørelys med LED-lysskinner og giver C4 et udtryksfuldt og moderne udseende. Det dynamiske bagparti på C4 fremhæves af en lyssignatur med 3D-effekt. Denne nye lyssignatur understreger bagklappens rene linjer. Man genkender C4 ved første øjekast!

Indvendigt design

Der er lagt vægt på at gøre opholdet i kabinen til en unik oplevelse. Materialerne i kabinen er omhyggeligt udvalgt. Med 7-tommer skærmen bliver instrumentbordet enkelt og overskueligt og sæderne giver på én gang støtte og komfort. Der er kromdetaljer på kontakterne i rattet, omkring ventilationsdyserne og gearstangen. Ønskes det som et tilvalg kan du få frit udsyn til den blå himmel med et panorama glastag. 

Fornuftig totaløkonomi

PureTech-benzinmotorerne med turbolader har en høj ydeevne, samtidig med at brændstofforbruget og CO2-udledningen holdes nede. Er diesel at foretrække, fås den nye Citroën C4 desuden også med de nye generations BlueHDI dieselmotorer: BlueHDi 100 og BlueHDI 120, både med og uden automatgear. Disse nye motortyper kombinerer høj ydeevne med et brændstofforbrug og en CO2-udledning, der er væsentligt reduceret. Der giver et fornuftigt forhold mellem pris og præstationer.