Citroën C3 Aircross

Kan sammensættes efter din personlige smag

Segmentets mest rummelige og modulopbyggede SUV

Den nye Citroën C3 Aircross har et interiør uden sidestykke, der fremhæver den største rummelighed i segmentet. Det store bagagerum på hele 410 liter, gør det muligt at have selv den største oppakning med. For at fuldende indretningen kan dens passagerforsæde nedfældes (option) med henblik på at transportere store eller lange genstande.

Nem at køre i både by og på landevej 

Det er lykkedes Citroën at kombinere en kompakt bil udvendigt med en rigtig rummelig kabine indvendigt. Enhver tur i bilen forvandles til et særligt behageligt øjeblik i dit liv. Der er fokuseret særligt meget på lysindfaldet i kabinen, der skyldes de kæmpestore glasflader på siden af bilen og det store panoramasoltag, der kan åbnes (option). Den nye Citroën C3 Aircross, er brugervenlig og nem at køre, både i byen og på landevejen.

90 farvekombinationer

Med 8 karrosserifarver, 3 tagfarver og 4 farvepakker kan den nye Citroën C3 Aircross sammensættes efter din smag. Dette giver bilen et friskt og sporty look, samtidig med at der er mulighed for at skille sig ud. Du kan vælge helt efter din egen smag og sammensætte din yndlings kombination.

Nyeste teknologi og sikkerhedssystemer

Med omdrejningspunkt i den centralt placerede 7” touch screen (option), kan du nemt og intuitivt tilgå de mange features der findes i den nye SUV fra Citroën. Det er ligeledes muligt på nogle modeller at tilvælge optionen for opkobling af din SmartPhone. Dette kan ske gennem Mirror Screen som understøttes via Android Auto, Apple CarPlayTM og MirrorLink®. Udover den indvendige komfort fås den nye C3 Aircross naturligvis også med de nyeste sikkerhedssystemer.