Citroën C3

Unikt design er omdrejningspunktet ved den nye C3

Innovativt design

Det karakteristiske design er videreført i den nye generation C3. Her er Citroëns DNA; det unikke design der skiller sig ud fra mængden et klart omdrejningspunkt både i formgivning og udtryk. Fronten har fået de nye to-delte signaturlygter, hvor en LED-stribe foroven er med til at give bilen et moderne og dynamisk udseende. Den nye Citroën C3 fås ligesom C4 Cactus med de innovative Airbump®, som sikrer at du undgår Bilka Buler og andre skader ved parkering på snævre pladser. Dette er en option som kan tilkøbes, og den nye C3 fås naturligvis også uden Airbump® beskyttelse. 

Veloplagt motorprogram

Den nye Citroën C3 er udstyret med den nyeste generation PureTech benzinmotorer og BlueHDi dieselmotorer, der både er effektive og miljøvenlige. De 3-cylindrede benzinmotorer PureTech 68, 82 og 110 og dieselmotoren BlueHDi 75 samt 100 fås med manuel gearkasse. Alle kommer de med den seneste Stop & Start teknologi som optimere forbrændingen og minimere brændstofforbruget yderligere. For at opnå maksimal køreglæde og komfort vil den nye C3 også være tilgængelig med automatgearkassen EAT6.

Find din individuelle stil

Den nye Citroën C3 fås i en lang række forskellige farvekombinationer som sammen med de øvrige tilgængelige optioner, gør det muligt at finde din helt egen individuelle stil. Du kan bl.a. vælge mellem farverne Hvid Banquise, Cobalt Blå, Grå Shark, Grå Aluminium, Rød Rubi, Sort Perla Nera, Orange Power og Grøn Almond. Kombinerer du samtidig bilen karosseri farve med én af de 3 forskellige tagfarver Sort Onyx, Rød Aden, Hvid Opale, får du helt op til 36 forskellige kombinationer. Dette sikre at du kan konfigurere den præcist som du vil så den afspejler din personlige stil.