Citroën C1

Den nye Citroën C1 i al sin herlighed

Koncept

Gør byen til dit foretrukne sted at køre. Den nye Citroën C1 giver et nyt syn på byen og tilbyder konkrete løsninger til, hvordan man nemt og behageligt kommer rundt. Den er et godt eksempel på fornyelsen af Citroëns modelprogram. Den nye C1 funkler og udviser stolthed og fås både som 3- og 5-dørs. Den fås desuden i en ny version med kaleche under navnet Airscape, der åbner sig mod byen.

Mere design

Den nye Citroën C1 markerer sig ved et optimistisk og unikt design, der er understreget af den markante front og de skælmske forlygter, der tiltrækker sig opmærksomheden fra første blik.

Mere komfort

Den nye Citroën C1, der fås med 3 eller 5 døre, byder på ergonomi, der gør en forskel i hverdagen, og et fantastisk vejgreb... det hele på blot 3,46 meter. Med en lille venradius på 4,80 meter, der gør den let at manøvrere, samt den nye og behagelige affjedring, sikrer den nye C1 velvære i hverdagen.

Mere nyttig teknologi

Til den nye C1 har Citroën valgt intuitive teknologier, der skal gøre hverdagn lettere. Med teknologien Mirror Screen kan du styre applikationerne på den smartphone direkte fra 7" berøringsskærmen.