Citroën Berlingo

Vi har ikke skabt familien - kun bilen, der passer til den

Et helt nyt design med flydende linjer og et robust look. Den nye Citroën Berlingo fås nu i 2 længder med perfekte proportioner og velafbalancerede linjer. Begge længder fås i versioner med 5 og 7 sædepladser* og et højt komfortniveau.

En hyggelig kabine hvor alle har det rart

Den nye Citroën Berlingo har en genial indretning, som sikrer både dig og dine passagerer exceptionel komfort. Den fremrykkede forrude og det enkle, stilrene instrumentbord giver plads og lys. De bløde og varme materialer medvirker til at forstærke følelsen af velvære. Også lydkomforten er i top.

I den helt nydesignede kabine i den nye Citroën Berlingo finder du fred og ro og praktisk indretning. I passagersiden findes Top Box, som er et lukket og afkølet opbevaringsrum med adgang fra toppen af instrumentbordet. Det store opbevaringsrum i den høje midterkonsol* (15 l) er forsynet med luftdyser, der forbedrer lufttilførslen ved bagsædepladserne. Der findes mange smarte opbevaringsfunktioner til bl.a. din smartphone, din kop og andre personlige effekter. Desuden er Berlingo nu forsynet med elektriske ruder** både for og bag.

3 rigtige bagsæder i samme størrelse

På bagsæderne i den nye Citroën Berlingo kan alle takket være de 3 individuelle sæder* i helt samme bredde nyde godt af den gode komfort, uafhængigt af hvilken plads de sidder på. Endvidere er der god benplads ved de 3 bagsæder, uanset om det er en version med 5 eller 7 siddepladser**, eller der er tale om størrelse M eller XL. Alle 3 sæder kan foldes ned i vognbunden, og er forsynet med Isofix i-Size-beslag. 

Flad vognbund for optimal, fleksibel indretning

Bagsæderne kan nedfældes i gulvet* enkeltvis eller samlet, og tilpasses perfekt efter behov. Ved nedfældning opnås et helt fladt gulv. Når passagerforsædet foldes ned i vognbunden*, kan den nye Citroën Berlingo byde på en lastvolumen på helt op til 4000 liter og en lastlængde på mere end 3 meter i størrelse XL.

I bagagerummet kan bagageskjuleren* sættes i 2 positioner - en almindelig høj position og en mellemposition, som giver mulighed for opdeling af bagagerummet. Den kan bære en vægt på 25 kg, er let tilgængelig via den oplukkelige rude* i bagklappen og kan på praktisk vis opbevares bag bagsæderne, når den ikke er i brug.

8” Touchscreen og Apple Carplay

Den nye, Citroën Berlingo er udstyret med en 8” touchscreen*, hvor du kan zoome ved hjælp af 2 fingre - lige som på din smartphone. Den bruges til betjening af mange af bilens funktioner, førerhjælpefunktioner, klimaanlæg og radioen. Takket være Apple CarPlayTM kan du også tilslutte din smartphone og betjene dine kompatible apps via bilens touchscreen.

* Afhængigt af version ** Option