Citröenforhandler - nye & brugte biler fra Citröen

Vælg detaljer

Køb ny eller brugt bil ved professionel bilforhandler

Mere end 40 års erfaring med Citroën

Er du på udkig efter en ny eller brugt bil? Hos Jepsen Biler er vi autoriseret forhandler af Citroën’s brede modelprogram, både personbiler og varebiler. Som autoriseret Citroën forhandler udbyder vi biler af høj kvalitet, uanset om det er nye eller brugte. Når du køber bil hos os, er der mulighed for en totalløsning indeholdende finansiering, forsikring, samt serviceaftale og leasing. Vores kompetente salgsteam er altid klar til at vejlede, så du får den løsning, der passer dig bedst.

 

Biler til private og erhverv

I vores sortiment af nye og brugte biler har vi løsninger til mange forskellige behov. Vi har et stort udvalg af personbiler, og ligeledes et bredt sortiment af varebiler til erhverv. Hos os er kunden i højsædet og vi er først glade, når vore kunder er glade. Vi samler på tilfredse kunder, hvilket også har medført at mange af vore kunder, har været med helt fra starten. Det er vi meget taknemlige og ydmyge overfor. Vi tror selv at det er vores professionelle tilgang til tingene, der har gjort det. Udover salg af biler, tilbyder vi også privatleasing.

 

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål til salgsafdelingen eller til vores autoværksted, eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud? Vi sidder altid klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os på telefon: 44 22 11 33 eller e-mail: info@jepsenbiler.dk. Vi har afdelinger i Gram, Vejen og Rødding, hvor du selvfølgelig altid er velkommen.