Citigo

1,0 Active Greentec 60HK 3d

DKK49.900,-

Modeldata

Finansiering

Forsikring

Udskriv

Årgang 2012
Benzin
24,4 km/l
80000 km

Beskrivelse:

AUX stik, CD / radio, Centrallås, Elruder for, Fjernbetjent centrallås, Servo, Højdejusterbart førersæde, Kopholder, Stofindtræk, Ikke ryger, Service overholdt, Aircondition, Isofix, Airbag, ABS, ESP, Selealarm, Udvendig temperaturmåler, 12V udtag, Justerbart rat

Specifikationer:

Motor type:1,0 Hatch

Farve:hvid

Døre:3

1. registrering:3/7/2012

Synsdato:6/2018

Halvårlig Grøn Ejerafgift:330,-

Vognnr.:632303

Afdeling:Vejen

Modeldata:

 • Motor:
  Volume: 1,0
  Cylindre: 3

 • Ydelse:
  Effekt: 60
  Moment: -
  Topfart: 161
  0-100km/t: 0

 • Transmission:
  Gear: 5
  Forhjulstræk

 • Mål:
  Længde: 356 cm
  Bredde: 164 cm
  Højde: 148 cm
  Vægt: 940 kg
  Påhæng kg: 0 kg

 • Økonomi:
  Tank: 35 l
  Km/l: 24,4
  Vægtafgift / grøn ejerafgift:
  DKK 660 hvert år

Finansiering og privatleasing ved Jepsen Biler

Hvis du har brug for at få finansieret dit bilkøb, kan vi i langt de fleste tilfælde, give et mere fordelagtigt tilbud end banken. Hos Jepsen Biler hjælper vi dig med at finansiere bilen, og tilbyder altid de laveste renter. Vi samarbejder kun med de bedste finansieringsselskaber, som har speciale i finansiering og leasing af biler, hvilket betyder, at du altid kan forvente de skarpeste finansieringstilbud fra os.

Altid kompetent rådgivning uanset om det er finansiering eller leasing

Her hos Jepsen Biler er vi autoriserede Citroën-forhandlere, og har mange års erfaring på bilmarkedet. Vores rådgivning kredser om vores erfaringer og uddannelse, og vi uddanner os løbende i at rådgive dig, til at træffe de bedste finansielle beslutninger, så du kommer hjem med den helt rigtige bil til den bedste pris.

Vi klarer papirarbejdet

For os betyder det meget, at handlen går rigtigt til. Derfor klarer vi papirarbejdet, så du ikke selv skal tænke på det. Hvis du vælger vores finanansieringstilbud sørger vi også for at indfri evt. restgæld i byttebilen. Meget ”papirarbejde” foregår i dag elektronisk og vi kan tilbyde at sende dokumenter mv. til din e-boks, hvilket gør selve handlen meget nemmere.

Hvad indebærer en finansiering?

Når du skal have finansieret en bil gennem os, så foregår det ved, at du optager et lån, som gør det muligt at afdrage månedligt på dine samlede omkostninger. Vi hjælper dig med at finde ud af, hvor store dine samlede omkostninger er, og hvor meget du skal afdrage hver måned. Hvis du er i tvivl, om finansiering er noget for dig, er du velkommen til at kontakte os på telefon: 44 22 11 33 og E-mail: info@jepsenbiler.dk, eller komme forbi en af vores afdelinger i Vejen, Rødding og Gram.

Forsikring ved Jepsen Biler

Din bil er forsikret når du forlader vores forretning

I samarbejde med Citroën og Gjensidige Forsikring tilbyder vi en skræddersyet forsikringsløsning til din nye Citroën. Dette forsikringsprodukt tilbydes udelukkende til Citroën-kunder, og kan kun købes gennem autoriseret Citroën forhandlere. Det er for Jepsen Biler afgørende at du sikkert kan køre afsted i din nye bil – kig ind forbi en af vore forretninger og vi kan sammen gennemgå dine forsikringsmuligheder.

Bliv superelitebilist hvis du er over 25 år – og har 3 års skadesfri kørsel

AutoBranchen Danmark Forsikring tilbyder Danmarks måske billigste bilforsikring til privatpersoner – og så bliver du super elitebilist med det samme. Bilforsikringen tegnes i Gjensidige Forsikring.

Dækning og fordele:

 • Ansvar/kasko
 • Fri kilometer
 • Gratis reparation af stenslag på bilens forrude
 • ekstraudstyr op til 30.000 kr.
 • trækkrog
 • Månedlig betaling

Hvem kan tegne forsikringen?
• Indregistreret ejer/bruger skal være over 25 år
• Min. 3 års skadefri kørsel
• Bilen må max. være 15 år gammel

Se mere under Betingelser.